anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

se merita sa iau un vw sharan sau touran? pe la ce motorizari ar avea ceva vlaga? adica atunci cand bag acceleratia la fund sa simt ca pleaca, le vad ca niste masini destul de mari si greoaie, cat despre vw transporter in comparatie cu mercedes vito? [ undeva in jurul anului 2001]

Răspuns Câştigător
| JIGHIRUS a răspuns:

Salut! Despre vw touran iti pot spune eu ceva pentru ca am! Al meu e 1.6 fsi (benzina), distributie pe lant! E adus din Olanda! singura problema e ca are un consum de 10 in oras, 7 in afara! cel mai mic consum in afara l-am scos 6, 4 si in oras 9! Demarajul e bunicel in comparatie cu raportul motorizare / caroserie! sunetul la accelerari e fenomenal! diesel cred ca consuma mai putin! In legatura cu comentariul care sare busonul de ulei in sus...cine stie cat de obosita e masina! daca vrei o masina buna cauta aduse din Olanda- Germania! Astia au strazi bune! masinile arata foarte bine!

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ce, n-ai gasit un Volvo pe masura? laughing
De Sharan sau Touran nu stiu prea multe, am un prieten cu Touran de prin 2004, 2.0 TDI 140cp, si nu prea e faina masina. Fiind 2.0 TDI (motor foarte nasol de la VAG) mananca ulei, a ajuns de cateva ori prin service cu probleme mari, uneori face presiune in carter si sare busonul de ulei in mers, poate consuma si 1l de ulei la 400 km, e o varza de post. Un 1.9 TDI de 131cp e mai potrivit, pentru ca e motor mult mai fiabil, insa nu cred ca va fi prea sportiv. Cu Vito n-am mers, nu stiu cum trage, am lucrat la cateva avariate si am fost surprins de rezistenta caroseriei, desi e o duba de marfa e foarte solida in caz de accident, dar mai ruginesc. T4 am condus si mi-a placut mult. Era 1.9 TD, parca 75cp, dar fugarea masini mici, prin Pasul Tihuta. La intoarcere am tractat un Mercedes E190 cu 2 persoane in el, si tot depaseam Sprinteruri+trailer, care aduc masini din strainatate. Urca pante linistit, cu viteza acceptabila (60-80). Cutia de viteze destul de fina, cu stabilitatea era mai nasol cand nu aveam incarcatura, ca topaia spatele (e de marfa). Mai are un prieten un T4 1.9TDI, cara lemne ude cu el, incarcat pana in plafon, intra rotile sub pasaje si n-are nici o problema, il are de 2 ani.

| twingoo a răspuns:

Volkswagen Sharan 1.9 TDI se incadreaza in ce ai vrea tu. Am mers cu unul cu 6 persoane inauntru si ceva bagaje si nu am avut emotii