| Johny12498 a întrebat:

Buna seara, aveti idee de ce masina ( am un Renault Laguna break mai vechi putin) nu pare ca raspunde prea bine la viraje stranse in special la viteze mari? Pe autostrada, de pe la 130-140 in sus, simt ca nu raspunde chiar cum trebuie la inclinari usoare de drum pe autostrada masina, iar daca dau putin mai tare de volan se invarte mai mult decat trebuie. Intelegeti cum zic? Daca dau usor de volan nu prea se efectueaza miscarea sau putin iar daca dau un pic mai tare parca o ia mai tare stanga sau dreapta dar parca la stanga e mai asa. Oare asa o fi la breakuri? Sau simt eu mai aiurea? La alte masini berlina normala n-am simtit parca asa ceva… si nici cand am cumparat o nu mi-am dat seama, dar acum tot mergand cu ea pe autostrada am impresii de astea. asa uneori aud ceva scartait de roti dar asta doar la viraje foarte stranse la viteze de 40-50 sa zic. dar aici nu aud scartait de roti, efectiv e problema aia cu virajul, dau de volan spre stanga usor parca nu raspunde cum trebuie la inclinare. o fi normal? Am o frica imensa cand e sa fac virajele alea pe autostrada la 140-150…