| Chrysstian a întrebat:

Vreau sa va pun o intrebare decenta: care este mai bun volkswagen phaeton sau toyota avalon?

6 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Ai pus intrebari de genul asta de 1000 de ori. Depinde de ce ai bani sa cumperi!

| timisoara a răspuns:

Toyota avalon.

| relian a răspuns:

Ce este mai bun? pai VW normal.Ce toyote fratilor mai lasatio ca toata lumea vai Toyota e mai buna.E mai buna la ce? ca merge motorul? La orice masina merge motorul si apoi la o masina nu conteaza doar motorul ca nu e tractor.Asa da jos tot urcate pe motor si dai bataie.Pai se compara Toyota oricare ar fi ea cu masinile germane.Tocami ce am venit de la un dealer si am vazut un Mercedes ce ma inbolnavit S65 OZN si alta nu.Si tot auzeam Toyota e mai buna bla bla.Si chiar linga mercedesul asta era si un LEXUS mai nou ca mertanu si mai mare.Zic wow si ma urc si ce sa vezi fisss.Cind te urci in phaeton zici ca mergi cu iahtul, iar cind mergi cu Toyota zici ca dai la visle adica o barca de pescuit. Daca ai bani si Vw e bun n-are problem atunci ia-l. Daca are probleme atunci ia Toyota.Masinile germane sint bune daca nu sint terminate de altii, sint bune daca nu au fost stricate. Daca insa masina germana are piese originale si nu are nimic aprins pe la bord nu o sa ai problem.Toata lumea zice Toyota stii de ce? pentru ca Toyota este simpla n-are mare lucru pe ea, ceva de genul cum erau in Romania daciile si alte masini si mai toti luau dacie ca era mai simpla mai ieftina si nu prea era complicata.Eu asa vad masinile Toyota in lume ceva de genul asta.Asta nu inseamna ca sint mai bune.Dar a cum depinde si in ce vrei sa mergi cit vrei sa consume acea masina si etc.Cind cumperi ceva trebuie sa te gindesti ce bani ai cind cumperi, ce bani ai pe parcurs de bagat in benzina sau pe ce este masina si as amai departe.Compara si tu singur cat consuma una cit consuma alta, vezi cum stai in ele cum te simti in fiecare, cum reactioneaza fiecare si dupa stii ce iti place si aia cumperi.

| alexs99 a răspuns:

Toyota Avalon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Phaeton.

| anonymous09 a răspuns:

Depinde si la ce te referi cand spui,, bun ''. pe mine ma atrage toyota avalon