Iti trebuie permis. cum sa mergi fara permis? Pai cine te lasa sa mergi asa de bezmetic? Mai bine astepti pana la 18 ani, nu merita micro-car-ul ala. Si inainte trebuia permis. E pierdere de timp si multi bani cu B2-ul.
La 18 ani trebuie sa mai faci scoala o data.
Bine ma frate dar pana acum se spunea ca l astea o sa-ti trebuiasca doar un atestat, si ca la scuter permis nu mai stiu ce sa zic...
Cum atestat? Pai te lasa asa de capul tau sa mergi pe drumuri publice? Trebuie scoala de B2. Dar iti spun eu. Asteapta ca nu mori inca 2 ani. Eu nu m-am mai gandit si a trecut timpul repede. Oricum cu microcar-ul nu mai ai ce face dupa. Mai e si scump si e si slab.
Ok cum zici tu!, dar cauta pe net, sa vezi ca scrie ca se coduce fara permis doar cu un atestat...
Intreaba un instructor daca nu ma crezi.
Intotdeauna ai avut nevoie de permis pentru micro car, doar ca de categoria B1.
teoretic sunt limitate la 50km/h
sunt niste panarame de masini, mie mi ar fi si frica sa merg in asa ceva, daca da o masina peste tine te faci praf.
nu cred ca exista cu motoare diesel
Te faci acordeon in ele de intra cineva in tine + ca atunci cand ploua trebuie sa alegi intre stergatoare si faruri.
Masiniile AXIAM se conduceau inainte de aceasta schimbare doar cu atestat si ajungeau la o viteza de croaziera de numai 45 km/h
Daaa logic ca iti trebuie permis. Gradul b1 daca nu ma insel
Masina este destul de buna dar eu unu nu mi-as dori prinde circa 80km/h stiu ca a avut un prieten mai de mult si in special m-ai uimit cu ceva..De unde motor diesel unde ai vazut tu?
Salut!
Începând cu anul acesta, toate mașinile de la 16 ani vor fii conduse doar cu PERMIS!
anonim_4396 întreabă:
Dragon999 întreabă: