|

Buna! Vreau sa dau de permis și am nevoie de câteva sfaturi. De pe ce site pot învața tot ceea ce trebuie și dacă știți aplicații sau site-uri cu teste din care pot învața mai usor?

Cam câte ore se face cu instructorul și care este prețul?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Scoalarutiera.ro este cel mai bun site unde ai si explicații audio-video.
30 de ore se fac de practică și prețul se învârte la 1800lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună! Ca sa înveți, cel mai bun site este scoalarutiera.ro, acolo ai majoritatea lecțiilor în format audio video și e foarte ușor de învățat. Nici nu mai ai nevoie de carte. Chestionare poți face tot pe scoalarutiera.ro și/sau de pe site-ul oficial drpciv https://www.drpciv.ro/dl-public-exam/examLogin.do
Orele de conducere sunt 30 la număr, iar prețul depinde de oraș, instructor, etc. Dar oricum este între 1500 și 2000 de lei. Ca sfat, nu te baza numai pe chestionare, învață și legislația, pentru ca eu unul cel puțin am fost surprins când am văzut la sala întrebări pe care nu le-am mai văzut niciodată, și făceam foarte multe chestionare înainte. Chiar și asa, am luat sala și la fel vei face și tu, dacă îți dai puțin silința;)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bun site este scoalarutiera.ro
Daca faci toti pasii de acolo si inveti tot ce iti dau aia, vei lua fara probleme. Pretul sedintelor variaza in functie de firma si de masina. In jur de 1500-1800.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează