| CristiB93 a întrebat:

Buna Ziua.
Trebuie sa merg in Ungaria zilele astea cu masina mea care nu e trecuta pe mine, a ramas pe vechiul proprietar. Este o problema asta cand trec vama?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu mai prosti omul. Nu ii pasa numanui ce numere are masina si nici de contract. La toate punctele de frontiera sunt camere care scaneaza nr de inmatriculare. Daca masina nu e declarata furata sau data in urmarire nu le pasa de acte. Pricepi ca am trecut de 10 ori pe acolo iar tu probabil niciodata?

36 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns (pentru suntserios):

Deja ești obositor. Cred că nu ai ce face.
Propunere: fă-ți curat în cameră, în PC sau în conștiință. E cazul.
Numai bine!

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru sierra1):

Deci, ai avut alt certificat si te a intors de la granita? DA sau NU?
Normal sa sunt obositor, cand minti si nu mai ai argumente, vii zu fraze de rahat ca alea de mai sus.

| sierra1 a răspuns (pentru suntserios):

"vii zu fraze de rahat ca alea de mai sus."

zu fraze de rahat sunt exprimările tale. Încă odată, vezi-ți de propunerea făcută mai sus. Nu-mi mai scrie că o faci idegeaba

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru sierra1):

Deci, te a oprit la granita ca nu aveai procura?

DA SAU NU?

| CristiB93 explică (pentru sierra1):

Nu e problema ca cere certificatul. Intrebarea era daca e problema ca nu e numele meu in certificat adica nu e inscrisa pe mine. La tine e scris numele tau?

| CristiB93 explică:

Sa va spun cum a fost. La intrare ne-au cerut buletinele si permisul, nici macar asigurarea sau talonul. Sau uitat putin in porbagaj si atat. La intoarcere spre seara nici macar nu sa mai uitat in portbagaj. Doar buletinele si ne-a strigat pe unu pe nume sa verifice, apoi drum bun nici macar 5 min nu am stat.