Consumul depinde de foarte multi factori, ce ar fi putut interveni intre timp este folosirea aerului conditionat, insa diferenta este mult prea mare. Straduinta ta in a reduce consumul trebuie sa se manifeste in special prin evitarea accelerarilor bruste si a franarilor.
Ca problema tehnica care se manifesta prin consum marit, cea mai des intalnita este decalibrarea sondei lambda, responsabila de reglarea amestecului. Nu trebuie omise insa nici schimbarea filtrului de aer, verificarea debitmetrului, schimbarea periodica a bujiilor.
Incearca sa ii schimb filtru de aer si ar trebui sa iti scada consumul. Schimba cauciucurile in caz ca ai din acelea de iarna sau universale care sunt de fapt tot de iarna si incearca un stil de condus mai calm. Iar daca folosesti aerul conditionat nu te mira de acest consum.
Pai in primul rand nu stiu cum reuseai sa scoti un cosum de 9 l la motor de 2500, si cauza la cosnum mare ori ai motoru praf ori injectoarele verificale sa nu iti bage benzina in cutia de ulei aste sunt problemele
Cred ca in primul rand ai gresit consumul initial... 9l in localitate la un motor de 2500... cam greu... Eu cred ca era putin mai mare, si daca ne gandim ca in ultimile luni s-a facut mult mai cald si am inceput sa folosim aerul conditionat... mai poti pune ceva la consum.
Mult noroc, S h i n
Depinde de prea multe, adica :
1. cat de vechi este motorul;
2. ce stil de conducere ai adoptat, pentru ca daca vrei sa conduci ca la formula "0, 5" si sa arati ce masina bengoasa ai la demaraj, asta este : plateste, ca obrazul fin cu cheltuiala se tine!
3. dereglarea alimentarii cu amestec carburant;
Aerul conditionat nu consuma mult, nu ar trebuie sa te astepti la un consum mediu mai mare de 0, 5 l. La VW Passat 1, 9 TDI cu clima, care merge mereu, consumul in plus variaza intre 0, 2 si 0, 4.