| FORMULADTI a întrebat:

Care sunt cele mai intrebate masini pe piata? intre preturile 2500-4000 euro, vreau sa stiu.Pentru ca vreau sa aduc niste masini de peste granita si nu stiu ce sa fac(LE ADUC PENTRU VINZARE).p.S dacia, ce valoare are pe piata? Ms

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Eu aveam asa o idee vaga, ca trebuie sa fie germana, si vad ca nu m-am inselat. Intr-adevar, masinile VW sunt cele mai bune in raportul calitate/pret, si nu din intamplare sunt cele mai cautate. Urmeaza Audi, apoi BMW si Mercedes. Am mai vazut pe la noi si destul de multe Renault si Peugeot, dar ele sunt mai ocolite pentru ca piesele de schimb pentru ele sunt mai scumpe.

3 răspunsuri:
| klau123ful a răspuns:

Pai cele mai bune masini pentru Romania ar fi Golf 3 benzina(eventual + o instalatie GPL omologata), o buna masina pentru Romania este Dacia Logan 1.4, 1.6, 1.9
pentru ca 1. 5DCI majoritatea au problema cu injectoarele
Golfuri bune ( chiar si full option gasesti in Germania, dar vezi te uiti si tu un pic la motor praguri, tapiterie, daca este lovit etc...) au un pret intre 1000 si 3500 E Golfurile iar daciile poti lua pe ele daca sunt ok si 3000 E. Daca au GPL pretu creste cu 300/500 E
Baftawinking

| JusTPauL a răspuns:

Ar fi, Golf, Passat, A4 si ceva de la Opel,
Dacia cam la 700-2000 ron.

| Rolandgl a răspuns:

Bv bv. uite cate detalii iti dau baietii astia,si tu nu oferi funda la niciunul, cu toate ca tu nu stii macar cat costa o dacie, dar vrei masini ¨de peste hotare¨de parca ai merge unde nu a mai fost nimeni pana acum Doamne fereste. Nu vreau sa fiu rau dar totusi aici unu care nu stie intreaba ceva-adica tu, si altii raspund si primesc funda de la respectivul. Ok, si de la dacia te interesa macar un model sau vrei sa iti explice baietii tot istoricul dacia incepand din 1968? Oricum bafta in ce vrei sa faci