|

Cat dureaza scoala de soferi?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Draga inteleptule!
Acest site este pentru cei care doresc sa afle raspunsuri si pentru cei care doresc sa dea raspunsuri.Mouse-ul nu doare pe nimeni, sper sa nu te doare nici pe tine sa o stergi de aici.
ok.
pa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Draga...

Eu nu te-am insultat dar daca asa stau lucrurile, bai cocalar cred ca numai familia ta iti permite sa vorbesti asa pentru ca asta este educatia pe care ai primit-o.
Nu inteleg cu ce te tot scoti dar daca nu ai chef sa raspunzi la intrebari mai bine o stergi de aici in loc sa insulti oamenii fara niciun rost, bine, daca ai tai asa te-au invatat treaba lor.
Stai linistit nu ma cred buricul pamantului vezi cu asta ne diferentiem noi, cu asta si cu bunul simt ce cea am tradat-o tot din cauza ta!
Eu sa invat sa ma comport, vorbeste ciob de oala sparta laughing,
Tu care insulti oamenii (fara vreun rost)si imi spui mie sa invat cum sa ma comport, cred ca te-ai drogat prea mult.
Nu ma intereseaza pe mine de respectul tau, cu asa atitudine nu cred ca esti in stare sa respecti pe cineva mite pe cineva necunoscut.
E amuzant sa ne batem joc de oameni cu niste replici stupide dupa care sa ne scoatem cu niste afirmatii din nou facute din prostie.
Bine, mai stiu eu oameni de genul tau...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru faramatania):

Multumesc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Minim 5 saptamani, asta este perioada minima in care orele cursantilor se pot efectua legal. Desigur mai sunt si alte inconveniente, indisponibilitatea instructorului, indisponibilitatea cursantului de a ajunge la un nivel de experienta suficient, etc. Dupa cele 5 saptamani de scoala se poate da testul scris (sala) iar in caz de reusita se programeaza cursantul pentru traseu. Asta poate dura, in fuctie de norocul fiecaruia, intre cateva zile si chiar cateva luni...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bobik):

Asa de mult? Sincer......eu ma asteptam la 2 saptamani.....pt numai atat am la dispozitie, din pacate.Ms mult pentru ras!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează