| Num3Ascuns a întrebat:

Ce parere aveti despre Mini? Eu unul cred ca pun preturile cam mari.Am vazut ca cer 15 000 euro pe un model care are 95Cp consumul de 6-7l performantele erau parca 0-100 in 13s, de ce sa ceri asa un pret pentru asa ceva?

6 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Fiindca e facut de BMW. De multe ori platesti brandul si nu ceea ce primesti.

| TotEu_8405 a răspuns:

Este o masina foarte buna si fiabila
PS:15. 000 euro ti se pare mult pentru un mini? mie nu

| dink08 a răspuns:

Este o masina buna, mai ales mini S-ul, trag alea ...Pretul sincer nu stiu de ce e asa mare, dar oricum este o masina calumea.

regis
| regis a răspuns:

Pentru "asa ceva"? Daca folosesti o asemenea expresie cand te referi la Mini, inseamna ca nu esti in tema cu ce poate aceasta masina. Este o masina de clasa... mini, care cantareste cat una din clasa limuzinelor, care reuseste sa scoata pana la 175 CP si 256 Nm dintr-un motoras de 1. 6l (fara tunning!) cu cutie in 6 trepte, care are roti de aliaj de 15" in dotarea standard si frane pe disc fata-spate, care a obtinut 5 stele Euro NCAP, ba chiar a obtinut punctajul maxim la protectia copiilor de pe locurile din spate, ceea ce in clasa mica nu stiu sa se mai fi intamplat vreodata. Si sa nu uitam ca o sumedenie de dotari care sunt optionale chiar si pe modele de lux, la Mini sunt standard: 6 airbaguri, senzori de soc frontali, laterali si in podea, anvelope run-flat, senzori care masoara presiunea in fiecare roata si o coreleaza cu viteza de rulare, senzori de uzura a placutelor de frand, ABS, control electronic al franarii si al stabilitatii, sistem ISOFIX, oglinzi electrice, geamuri electrice, volan in piele reglabil pe inaltime, imobilizator electronic, functie key-less go, functie follow-me-home samd.
Adauga toate aceste dotari pe o masina foarte ieftina, de exemplu Sandero, apoi calculeaza la cat ar ajunge pretul de lista si vei vedea ca de fapt nici nu platesti brandul, ci pur si simplu valoarea reala a acestei masini.

| Minks a răspuns:

@regis: Si daca se introduce in problema o masina SH foarte putin rulata la ce ajungi? Nu sunt nici sustinatorul rablelor aduse de la nemti dar nici nu as da 15. 000 de euro pe o masina cum e Mini.

regis
| regis a răspuns:

@KGS - nici eu nu mi-as lua vreodata un Mini, nici nou, nici rulat, nici la 15000 de euro si nici la 3000. Am explicat doar de ce "asa ceva" costa 15000 de euro, intamplator avand doi prieteni care detin o astfel de masina, astfel ca am ajuns sa o si conduc si sa aflu destul de multe despre ea.
Retine insa ca nu am dat un sfat de achizitionare, am raspuns pur si simplu intrebarii "de ce sa ceri asa un pret?", explicand exact de ce costa 15000 de euro aceasta masina.