anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi masina pe care vei face scoala de soferi?

8 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Mai tie ce masina iti place? Incearca sa vezi la ce scoala ce masini au. Daca au vreun golf sau ceva masina care sa iti placa si crezi ca te-ai descurca du-te si fa acolo. Acum depinde de cati bani ai. Daca stiu bine sunt mai scumpe alea cu masini mai noi. Dar nici pe un matiz nu este rau sa faci. Dar sa nu te sperii daca vezi o masina mai lunga sau ceva de genul ca la fel se parcheaza poate chiar mai usor decat o masina mai micuta.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ar trebui sa tii cont de masina pe care vrei sa o conduci dupa aia... Un fel de... sa inveti sa-ti conduci masina. Masina pe care o ai, sau pe care intentionezi sa o achizitionezi.

daniela
| daniela a răspuns:

De ce masina vei conduce imediat dupa ce iti iei carenetul pentru ca nu e bine sa faci scoala pe un TICO si sa conduci apoi un Q7

| Nastia a răspuns:

Nu conteaza pe ce masina faci scoala. un sofer adevarat nu se plange de asa ceva. daca vei face sc pe o masina tare si dupa ce iei carnetu o sa ai vreun junghi pana te vei obisnui cu ea ti se va face mereu plinu in frigider.

| ullyse a răspuns:

Parerea mea e ca trebuie sa iti alegi o masina mica si "descurcareata", ca sa poti trece de examenul cu politistul usor, ca dupa ce ai carnetul in buzunar poti invata sa conduci ce masina doresti...

| mcclaude a răspuns:

Daca inveti sa conduci pe o Dacie (eventual veche), si iti vei lua carnetul, orice masina vei conduce ulterior vei fii super sofer.
Daca te arunci la scoala pe o super masina si acasa ai Dacie, o vei propti in primul stalp.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa alegi un Sandero: nici prea mic nici prea mare. Si cel mai important lucru sa faci pe masina pe care o sa dai si la examen.
In rest te descurci tu dupa ce iei permisul, o sa fie cu totul si cu totul altceva cand vei conduce fara instructor si nu conteaza ce masina (bine spus ullyse).
Sa nu accepti o masina stricata: in care nu iti intra maneta in viteza, are probleme la directie, motor sau mai stiu eu ce, astea sunt probleme de care nu ai nevoie la un examen auto. Crede-ma vorbesc din propria experienta.
In rest bafta si curaj! happy

| rap4life a răspuns:

Pai stii cum e:Cand conduci pe drum de tara, gropi, calci ambreiajul, reduci viteza, schimbi treapta de viteza, atunci inveti sa conduci bine.Cand vii in oras ce-i drept sunt multe masini dar esti invatat cat de cat cu manevrele pe drum de tara, si te vei descurca bine in oras.
Asa si cu masinile mai proaste la scoala de soferi, daca faci pe o dacie(fara servo-directie)inveti sa conduci bine, dupa care sa zicem ca iti iei un golf, o sa vezi o mare diferenta si o sa fii sigur pe tine, masina avand servo-directie o manevrezi de 2ori mai usor, si e mult mai fiabila ca o dacie...
Deci multa bafta!