De 150 a fost cel mai mare dintre cele... normale, Golf Edition-ul de 2 litri. In rest au fost VR6, de 197 de cai putere. Probabil ca Volvo-ul de care zici e unul cu motor T4 parca se numeste. Are si turbina. Pentru ca Volvo sunt masini mai... nu de lux neaparat, dar dintr-o clasa superioara, fata de VW care sunt cele mai obisnuite masini din Germania, sunt masina poporului. Nu stiu de ce multi se asteapta ca VW si alte masini germane sau occidentale cel putin, sa aiba cine stie ce dotari. Ai vazut masinile Daewoo facute la Craiova in anii 90? Unele au dotari standard mai multe si bune decat unele VW-uri facute dupa 2000.
Am un volvo din 97' 2.0i 140 cai putere, si are dotari peste dotari, e superba masina, din puncul meu de vedere un v40 din 97 e mai fiabil, bun, rapid, luxos decat multe alte masini sub 2004 si variante 2004 se duce la design peste 2006 daca intelegi ce vreau sa spun. masini noi vw opel bmw mercedes audi etc ies spre vanzare 50% cu tapiterie piele pe scaune dar 100% din modelele volvo ies spre vanzare cu piele pe scaune, ceea ce vreau sa spun este ca luxul standard de pe volvo este echivalent cu luxul maxim de pe o alta marca ( vw opel bmw audi poate mercedes )
Da, stiu de care zici. Intr-o vreme imi doream un V40 cu motorul de 1.9 diesel, dar mi-am dat seama ca e mai ieftin pe gaz cum merg acum, plus fiind chiar si asa mai fiabila decat alte marci, fiind folosita, poate sa aiba ceva probleme pe viitor. Vezi tu, nu stiu daca ai constatat, dar depinde si ce aduc romanii din afara. Volvo nu prea aduce oricine, ci decat cei care se intereseaza si cunosc cate ceva. Pe cand Audi, Mercedes, VW, etc. iau multi, desi n-au dotari prea bune, dar deh, se bucura ca e masina germana. Si asa sunt unii care iau Passat-uri cu motoare de 1.6 litri, fara aer conditionat si fara geamuri electrice macar. Am vazut asta vara o femeie care a parcat o Skoda Octavia ( model care stiu ca era din 2002 cel putin ), si dupa ce a parcat a dat la manivela ca sa inchida geamul de pe usa soferului
Tie cat iti consuma masina in oras/exterior, la diferite stiluri de mers?
anonim_4396 întreabă:
Dragon999 întreabă: