| JustRRevenge_8599 a întrebat:

Este grea viata de sofer pe tir?

Răspuns Câştigător
| cryssu2008 a răspuns:

Eu nu sunt sofer de tir, dar am cunostinte de acest gen. Viata de sofer e grea si obositoare. Foarte grea. Am un prieten care are 35 de ani dar arata cu 10 ani mai batran. Iar vaiata de familie, nu exista in vocabularul lui. straight face

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Omle o fi grea pentru cel care are familie dar daca omul e singuratic atunci are viata mai usoara.

| ombladon a răspuns:

Daaa...oboseala,stai mult pe scaun mi se pare nasol, dar sunt meserii mult mai grele

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Eu fac scoala de soferi B. C.C+E cand ajung acasa de pe camion cad ca "bolovanu" si asta asa 50 km/zi. gandeste-te la cei ce fac o mie de km pe zi laughing

| tpuu a răspuns:

Obositoare.
ore insir sa mergi cu tiru. ` aproape peste tot. oh go on. este meserie grea, dupa mine happy. si nu cred ca iti ofera. prinpicii bune. daca ma intelegi.

| Chiuaua a răspuns:

Pfff foarte grea, toata ziua stai pe scaun si in pauze opresti la c...e

| Juliétte_4642 a răspuns:

Cea mai grea meserie cred, tatal meu e sofer pe tir.
Cel mai dezavantajos este ca te tine departe de familie si de cei dragi.

| fluturash_6478 a răspuns:

Este grea in sensul ca esti departe de familie (in cazul meu chiar pana la 3 luni) insa daca o faci cu placere treci cu vederea peste unele dezavantaje...

| Pricop_Florin_1972 a răspuns:

Nu stiu, am lucrat mult la persoane, dar din cate stiu nu este deloc usoara, nu toti soferii pot merge mii de km.departe de casa si familie. unii dupa 200 de km.sunt terminati, ce sa mai vorbim de 2000 de km.