Problema este ca polita RCA a fost facuta pentru 30 de zile, si mi s-a spus ca numarul r valabil cat a fost facuta polita RCA
Daca pe autorizatie scrie 90 de zile atunci atata sunt valabile numerele, si nu este ceva iesit din comun sa stii. Programeaza-te la inmatriculari si i-ati numerele permanente.
Problema este ca polita RCA a fost facuta pentru 30 de zile, si mi s-a spus ca numarul este valabil cat a fost polita facuta
Sunt broker coordonator de asigurari, detin doua magazine cu profil de asigurari si xerox, cine ti-a zis tampenia aia nu stia ce vorbeste. Asigurarea pe numere rosii se face in vederea inregistrarii si se face pe seria de sasiu, nu pe cifrele de pe numerele rosii (care e de fapt o serie dar vreau sa fie clar ce zic) si se poate face si pe 3 luni fara probleme.
Ok, multumesc! inseamna ca daca reinoiesc asigurarea pot circula fara probleme, nemaifiind nevoie sa iau alt set de numere? vreau doar sa ma asigur ca am inteles.
Da, poti sa reinoiesti polita de asigurare linistit in vederea inregistrarii ca se face pe seria de sasiu.