| yozness a întrebat:

Fiind obosit si neatent cand incercam sa parchez intr-un loc stramt delimitat de un stalp de iluminat si un gard, am zgariat si strambat usa fata a masinii (Logan).

Nefiind un sofer constant (nu detin masina, dar am permis), habar n-am unde trebuie sa o duc si cum sa procedez. Nici nu stiu inca daca masina are CASCO (banuiesc si sper ca da, dar voi afla abia maine dupa ce voi da niste telefoane). Din ce am citit pe net, trebuie sa merg la RCA (Ardaf) si apoi la service. Trebuie sa trec si pe la politie? Cum fac sa repar masina cat mai repede? Are nevoie de tinichigerie + vopsitorie? Oare cat m-ar costa? O gramada de intrebari, sper sa ma puteti ajuta sa-mi dau seama care e procedura pe care trebuie sa o urmez in continuare.

Mersi!

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Toti gresim cu voia sau fara voia noastra, orice intamplare de acest gen te face sa fii mai atent si sa ai grija de bunul respectiv.O neatentie de acest gen costa multi bani, timp si multi nervi. Pentru a rezolva aceasta situatie mergi la politie pentru a explica imprejurarile in care a avut loc acel mic incident si cu dovada de reparatie data de politie iti repari masina la orice service din localitatea une domiciliezi. Acest incident a avut loc pentru ca nu ai masina ta si nu conduci frecvent.

3 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Trebuie mers la politie.

| AstaMicu a răspuns:

Scuza-ma dar cum ai reusit tu prietene sa faci rost de permis? Cum adica ai permis dar nu sti ce sa facithinking Sa inteleg ca nu ai permis pentru ca altfel nu imi explic...La permis dai un examen si ca sa poti aproba examenul trebuie sa citesti o carte numita "legislatie rutiera"! Ei bine prietene acolo scrie despre orice inclusiv ce ai intrebat tu mai sus! Sper sa nu ma iei in nume de rau dar cand vad asa ceva nu ma face decat sa cred ca Romania ...este tara tuturor posibilitatilor

| duta2000 a răspuns:

Prima la politie iti da dovada de reparare in max 30 zile [2] daca ai casco, te duci acolo intr-o luna doua e gata [3] daca ai asigurare, te duci, o luna doua e gata [4] daca nu... cu bani jos ti-o face oricine in jur de 3 milioane. bye