| Anonimul151 a întrebat:

În luna august voi începe legislația pentru permisul auto.

De când pot începe să îmi adun actele pentru dosar? Dacă încep sa le adun începând cu începutul/mijlocul lunii iunie vor fi valabile în august?

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vorbeste cu scoala de soferi.
Sfatul meu este sa amani examenele medicale pana cand iti trebuie neaparat, altfel, risti sa-ti expire inainte sa apuci sa dai traseul, in caz ca pici, intervin niste probleme, sau se fac programarile tarziu, din cauza valului din diaspora, care obisnuieste sa vina vara in tara si sa-si rezolve toate problemele urgente (permis, dantura, etc).
Pe mine m-a dus instructorul la o clinica la care avea pont, inainte sa incep conducerea.

| Anonimul151 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am înțeles. Mersii. Îți dai seama că nu vreau sa le fac și sa îmi expire.

O să vorbesc cu instructorul prin luna iunie sa vad ce spune.

Am vorbit puțin cu instruorul, dar pe whatsapp, nu telefonic. Și nu mi-a zis multe detalii.

Ai idee la ce medici trebuie să îmi fac control? Instructorul mi-a zis de psihologic și cam atât. Dar din câte știu trebuie și de la ofta, orl, ortopedie nu? Plus altele... nu știu. Pe net am găsit ca ar trebui și de la medicina interna. Dar nu știu dacă e adevărat. Îmi spui te rog toate controalele pe care va trebui sa le fac?

De la orl ce trebuie mai exact?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Anonimul151):

Nu imi aduc aminte nici eu complet, parca am fost si la un neurolog (chestii de echilibru, epilepsie, etc). Si un medic de medicina interna, cel putin cand am facut fisa pentru schimbare permis. Ala mi-a luat tensiunea si mi-a recomandat sa fac investigatii, ca faceam serviciu de noapte si eram epuizat, aveam inceput de probleme cardiace.
Apoi, psihiatru (pentru psihologic), ortoped (m-a intrebat de dureri de spate sau picioare), la ORL nu imi aduc aminte sa fi mers, sau ce au verificat, la oftalmolog e testul cu literele pe panou, apoi niste numere pe pagini colorate.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Anonimul151):

Mi-am amintit: la ORL era un test cu casti, in care trebuia sa auzi niste zgomote foarte fine, si sa spui pe ce parte l-ai auzit.
Mai greu mi-a fost sa aud doctorita cu acele casti pe urechi, ca antifonau foarte bine laughing

3 răspunsuri: