| Kilop a întrebat:

La mașinile cabrio noi care vin doar cu softop din fabrică cum ar fi Bmw z, Mustang și ce mașini or mai fi. Pot cumpăra și monta hardtop pe ele?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar daca exista model și cu hard-top.

| Kilop explică (pentru suntserios):

Produse direct de ei cu hardtop nu există asta e problema. Vreau să știu dacă pot pune hardtop aftermarket și există varianta asta

| suntserios a răspuns (pentru Kilop):

Foarte probabil nu. Probabil nici nu ar avea unde să intre când decapotezi. Și dacă nu există plafon pentru modelul in sine, de unde faci rost de el?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca gasesti hardtop aftermarket omologat, poti pune.
Daca gasesti neomologat, il pui si mergi la risc laughing
Totul ramane la norocul de a gasi sau nu hardtop pentru masina aia. Ca nu s-a facut pentru toate modelele.
Mai exista si societati autorizate pentru a fabrica elemente aditionale de caroserie din fibra de sticla sau alte materiale, poti duce masina la ei si poate vor avea o oferta la pret suportabil.

| relian a răspuns:

Mustang ce spui tu a fost cu hardtop cele din 1995.Asa nu gasesti nici aftermarket. In SUA a facut cineva un mustang asa, unu Orange, a pus ce spui tu, dar a facut-o doar pentru show, atit a facut doar una singura, nu mai stiu cand, ce an, am citit asta odata asa fara sa vreau.

Daca nu face nimeni asa ceva in SUA in Ro nici o sansa.Toata chestia aia este prinsa de sasiu, sa spui ca ar faceo cineva, tear costa foarte mult, poate mai mult decat ai dat pe masina, deci nu merita.

Ce am spus mai sus, este hardtop sa functioneze ca softtop original, adica electric, apesi butonul iese, intra la loc.

Asa poti sa faci o alta chestie.Sint shopuri care fac hardtop, pentru mustang, insa il asambelzi tu manual, iar cand vrei sa mergi fara, trebuie sa-l dai jos, dar de tot. Adica nu e din ala sa intre in portbagaj.
Daca astii cum erau odata astea decapotabile, asa erau manuale, am vazut la ceva merceds f f vechi, alea gen antice, daca stii ce zic.

Cam asa functioneaza la cei care mai vezi pe net.Cum am spus singuru e unu cu mustangu Orange, asta in toata america, facut sa functioneze apasind pe buton.
Tu ai doar optiunea asta, sa faca careva doar partea aia de sus, e facuta doar dintr-o bucata, prinsa in vreo 4 suruburi, usor de desfacut, mai trebuie cineva sa te ajute sa o dai jos si sa o depozitezi undeva.

Sa faci totul functional electric, acolo e nevoie de modificari serioase, nu-s shopuri de astea nici in SUA sa faca asa ceva, ar costa mai mult decat o masina noua laughing

| Kilop explică (pentru relian):

Concluzia ia-ți 2 mașini din banii de hardtop și încă 2 din banii din decapotabilă happy

| relian a răspuns (pentru Kilop):

Concluzia, stai cu masina asa cum este ea din fabrica, nu mai cauta sa cheltui banii aiurea si timp pierdut.

Fa si tu cum au facut si altii, au eliminat acoperisu ala din prelata de tot, aia originala, ai si loc in portbagaj mai mult laughing au pus acoperis de ala din tabla facut la comanda, e facut perfect, usor de montat, usor de dat jos, vara mergi fara, iarna pui la loc,
Vara daca cumva te prinde o ploaie, e bun, iti spala si masina interior gratis laughing
Chiar ma gindeam, cand am vazut pe Youtube le unia, doar ca ei locuiau in zone unde ploua doar iarna, acolo merge.

Nu mkiau palcut niciodata masinile asta cu 2 usi, nu mai zic de astea decapotabile.
Mustang asa ca si masina, arata bine, e printre singurele masini americane care imi plac cum arata, mai is si dodge alea ce le are politia, dar alea is mai noi, dar nu imi plac astea cu 2 usi, desi niciodata sau mai niciodata nu iau pe nimeni in masina laughing

Curios cum de Ford, vazind ca oameni is f curiosi de acoperis de asta metalic, totusi nu face.
Is f multi care ar dori asa ceva, ce cauti si tu, insa ei tot continua in pprostia lor, sau poayte ca nu-s asa de multi precum credem noi.

Dar rahatu ala de prelata nu-i bun, asta e clar, cineva ti-l poate taia f usor, am avut pe cineva asa, s-a trezit cu aia taiata, taiata nu crapata laughing cineva a avut pica pe ea si i-a facut felu.

Asa ca orienteaza-te catre alte masini, asta daca nu ai, ori mergi asa cu aia ce o ai laughing

| Kilop explică (pentru relian):

Pe lângă că e prost rău acoperișul ăla făcut din prelăți de camion arată și urât rău de tot. Toate mărcile care fabrică decapotabile cu textile ar putea produce de tablă (or fi gândit că la noi nu prea rezistă fierul?)

| relian a răspuns (pentru Kilop):

Dar aer putea, dar este mai scump, asa ca de aia baga cu mareriale de astea, e mult mai ieftin.

Am vazut, branduri bune, fac acum numa cu tabla.Numa ce am vazut un bmw seria 4 asa la vinzare pe aici, trecusem pe linga el.

Totu tine de bani.Nu vezi si lumni, l inca folosesc faruri cu halogen, zici cas luminari, iar de faruri chiar te folosesti, ar trebuie sai oblige legea sa bage numa xenon sau led,

La halogene vezi ca naiba, dar toate costa mai mult, de aia is optiunile alea, daca alegi peste cei obligata masina sa aiba, platesti, de al 500 dolari in sus, orice alta piesa, alt sistem etc.

Ai dreptate arata si naspa, dar daca ei a sa fabrica, asta e la vinzare. Oamenii daca ar face ceva susgestii, poate daca se aduna destule. or sa faca si asa, pentru ca sunt si oameni care au bani.

E curios cum de nu fac si cu tabla, mai ales Fordu probabil nu prea is cereri care sa merite, alta scuza nu vad care ar putea fi.

| relian a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=rkufH6BaI34


Asta este singurul Mustang facut asa, in toata America.Dar omu nu a zis cit la costat, nici na mai facut pentru careva.Banui ca e foarte mult sa faci asa ceva si nu merita.

Daca nu merge link-ul sa se deschida doar dind clik pe el, fa copy/paste apoi pune pe google si te duce pe Youtube si vezi ce zic.

| Kilop explică:

Am zis că merg cu Mustangul? Ai putea citi tot înainte să comentezi pietonule