| lifeistough a întrebat:

Pana in cati bani v-ati lua prima masina?

14 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Depinde de bugetul total al familiei si de nevoi. Prima mea masina a fost o Dacia 1300, cu vreo trei ani mai tanara decat mine, la care deschideam usile din spate doar pentru a face curatenie in ea. Am cumparat-o cu 500 de dolari si mi s-a parut o avere, dar altceva mai iefin nu am gasit. Mai erau Trabanturile sau Oltciturile, dar am vrut totusi o masina. Probabil nici astazi alternativele nu ar fi foarte diferite daca ar trebui sa imi cumpar din banii mei o prima masina. Daca s-ar gasi insa un sponsor, cu siguranta mi-as gasi o masina care sa se incadreze perfect in acea suma, oricat de mare ar fi ea big grin. Daca as castiga la loto, probabil m-as incadra in 50. 000 de euro, dar am auzit ca sansele sunt aproape nule pentru cei care nu joaca.

| ikram a răspuns:

Pai eu am dat aprox 10. 000 euro - noua.

| s0ryNNell a răspuns:

Eu maxim 2500 sad o iau maine sper un opel vectra B sau golf 3 sa vedem big grin

| shadovv a răspuns:

Depinde cat am si daca merita. ~7000

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana in cati bani putem negocia cu cel care o vinde laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima masina 1200$ acum aproape 20 de ani...
Ultima 19. 500E acum doi ani
Acum, o suma buna pentru o masina ok, fara fite si " rasini " ar fi 5-6000 E. Pe vremurile acestea nu merita nici masina noua, nici tinutul cozii pe sus! ( adolf )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In jur de 200. 000-250. 000 de euro thinking Pana la urma e prima si am sanse mai mari sa o lovesc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1000€

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana in 200 de mi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi puteam sa mai astept cateva luni si sa imi iau o masina cam pe la 5 mii de euro...am muncit o vara intreaga si am cumparat o dacie 1310 (eu care am zis ca nu o sa am dacie nici mort) care a costat 20 de milioane...am avut grija de ea ca de ochii din cap pana a lovit-o tata si a scris pe ea fier vechi.Am tinut masina cam 1 luna jumate. dar e prima iubire.big grin

| pandaX3 a răspuns:

Cred ca in jur de 6000 euro happy
Daca gasesc mai ieftina, cu atat mai bine laughing

| Blue_2910 a răspuns:

Probabil pana in 5000 de euro(n-as vrea sa fie noua) pentru ca neavand prea multa experienta nu m-as consuma foarte mult pentru greselile pe care le-as face cand conduc. Bineinteles ca daca bugetul mi-ar fi mai mare probabil as opta pentru una mai scumpa. Cred ca depinde de increderea pe care o ai in tine ca sofer, dar in special de ceea ce vrei tu de la acea masina.

| LionDen a răspuns:

Vreo 3-4k...ma gandeam la un ford focus racing

| Jonnyk a răspuns:

Nu stiu...imi plac masinile sport, si nu cred ca sport se noi cu mai putin de 10-15 mii e