| cossmy a întrebat:

am 17 ani si vreau sa ma apuc sa fac scoala d soferi. Intrebarea mea este, intrucat e in timpu scolii si mi-e nu cumva sa nu fac fata: stiu ca trebuie facute 30 d ore. Dar cum se fac, o ora o data, 2, 3, toate o data( laughing ). Trebuie neaparat in fiecare zi sau se poate si cu pauza? Orele am inteles ca se fixeaza in functie de timpu tau si cum iti e ok. mersihappy

Răspuns Câştigător
| lindemona a răspuns:

Buna,

De obicei se fac 2 ore deodata si poti face de doua ori pe saptamana. Acesta trebuie sa vorbesti cu instructorul tau pentru ca el te poate ajuta cel mai mult. Depinde de programul lui. Daca tu il anunti din timp care este problema si stabiliti impreuna cand sa faci orele este mult mai sigur ca totul iese ok. Altfel poate veni un alt elev care vorbeste cu el si se programeaza, iar tu nu vei mai avea acea alegere libera asupra orelor de conducere.

O sera placuta si bafta la scoala de soferiwinking

3 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Sunt 30 de ore si se fac cate 2 pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta ai sa te descurci, esti baiat istethappy

| dracusoru24 a răspuns:

Te sfatuiesc daca te apuci de scoala de soferi sa o faci in adevaratul sens al cuvantului nu sa o plimbi.
Invata legislatia cat mai repede fa'ti si orele cat mai repede, daca o lalai cu doua sedinte a cate 2 ore fiecare ai sa inveti sa conduci la pastele cailor calumea. Fa 2 ore pe zi cu o zi pauza cel mult.