| mai2611991 a întrebat:

am un clio1 motor 1.4monopunct din 94 si as dori o instalatie buna de gaz GPL sa achizitionez? recomanda-timi va rog ceva o adresa orice stiiti sigur ca e buna si isi face treaba bine! va multumesc mult si sper sa va fiu si eu de folos.mai_alis

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai cel mai bine este sa te duci la un service autorizat si sa iti recomande ceva. Sunt multe instalatii de GPL care nu le gasesti pe net dar exista la furnizori si de cele mai multe ori sunt mai ieftine decat cele prezentate pe site-uri si isi fac treaba la fel de bine! Oricum sa nu te astepti la un cost prea mic pentru o instalatie de GPL! Cu acel motor pe GPL vei avea consum mai mare dar nu cu mult, deci se va amortiza in timp costul instalatiei si legat de putere cum spunea cineva mai devreme nu este o regula ca o-data cu instalatia de gaz sa scapa puterea masinii, exista masini care merg pe GPL mai bine decat pe benzina, daca instalatia este reglata cum trebuie si masina are modificarile de rigoare!

3 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Recomanda-timi?

| kapaionutz a răspuns:

Gpl pe 1.4 monopunct?
Pai nu o sa reduci foarte mult costurile, in plus vei avea probleme cu puterea.

| mai2611991 explică:

Am intrebat unii taximetristi de treaba asta cu gpl.mi-a dat unu o adresa pe toporas ceva de genu dar nu mai stiu ca am pierdut tel.conteaza mult instalatia ca in timp sa nu ai probleme.de exemplu o ins GPL mai proasta consuma cu 1-2 litri mai mult ca una buna.trebuie aleasa cu grija si sa iti spuna cineva care a luat de acolo si e multumit.e vreo 12mil max 13 dar la cat merg prin oras si prin Germania ar scoate banii repede.va multumesc si sper sa ma mai ajutati cu niste date.