| Tiris_Catalin_2000 a întrebat:

Salut. Am văzut un clip cu un Porsche panamera GTS care are evacuarea stock și scoate acest sunet destul de super
https://youtu.be/o3ayJVcB2Jk
Din câte știu GTS ul are vreo 430-440cp (ma rog, undeva pe aici).

Ma gândesc, un Porsche Panamera Turbo S care are 550cp, scoate același sunet ca acel GTS din clipul de mai sus sau cumva GTS-ul este mai gălăgios fata de un Turbo S?

Întreb pentru ca totuși Turbo S are mai mulți cp, adică eu ași crede ca cel puțin ar trebui sa scoată același sunet, dar din păcate nu am dat de nici un clip cu sunet stock pentru Turbo S decât acela de mai sus cu GTS-ul.

Apropo, Turbo S vine de la Turbo Sound? (Eu nu prea ași crede ca pentru asta ar fi litera S, dar totuși întreb ca nu sunt sigur).

Iar acum o părere, normal și de drept, cam care varianta de masina ar fi mai de top ca să zic asa, adică care este prima varianta (cea mai de sus, sa zic asa), al Panamerei, GTS-ul sau Turbo S? Care este "cea mai cea" varianta?

Eu din câte văzusem pe net, cică GTS-ul ar fi, dar totuși pe GTS vad maxim 450cp, pe Turbo S vad 550cp sau chiar 500cp (dacă este doar Turbo (fără litera S)), deci nu știu ce sa zic.

M-ar bate gândul sa iau un panamera, dar cumva mi-asi dori sa nimeresc o mașină (mai pe gustul meu), pentru ca odată luata (masina), nu ma apuc sa o și schimb (ca pe sosete), chiar vreau sa o țin mult timp, mai ales dacă ași nimerii ceva bun și sa-mi placa, nu ași vedea de ce ași mai schimba-o (asta sa zicem măcar pentru un termen de vreo 3-5 ani, poate și mai mult).

Aștept răspuns la întrebările de mai sus, ce sa zic, ași prefera răspunsuri de la deținători și cunoscători eventual.
Deci m-a interesează mai exact sa știu care este cel mai de top Turbo S sau GTS și implicit dacă Turbo S are același sunet ca al GTS-ului din clipul de mai sus. Asta ma interesează cel mai mult!