| RobertOM a întrebat:

Salut! Este normal ca la o cutie automată cand dai cu spatele( cand ieși din parcare de exemplu) sa tremure puțin motorul, sa trepideze? Cutia in rest schimba perfect. Motorul e 2.0 TDI 170cp

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

NU trebuie sa trepideze nimic, daca trepideaza, inseamna ca ai ceva probleme, ori nu este bine reglat relatiu, ceva genul asta.

Cind masina vibreaza este de la motor, la transmisia aia, ai f multe chestii electrice, deci orice pronblema apare, se aprinde lumina in bord, mai exact check engine.

Nu ai spus ce lumini ai aprinse in bord, daca ai lumini, sau daca ai engine ala ON.
Sau ar mai putea sa vibreze de la evacuare, toba sa atinga stiu eu ce table pe acolo, sau sa fie acele table de aluminiu care is deasupra tobei, sa nu fie bine strinse, ori sa aiba suruburi lipsa.

Are cineva aici o masina vai de mama mea laughing vibreaza de rupe, mai ales cand da cu spatele, i-am zis ca mi-ar fi rusine sa merg cu masina aia pe strada.
Bine pe aici nu merg oamenii pe jos, nu prea are cine sa te auda, dar am mers si eu nitel si asa face.

I-am zis de unde e, s-a dus a urcato pe lift si iau zis aia cai lipseste ceva cleme, coliere de la toba, trebuie fixata.

La tine nu stiu ce sa zic, asa din ce spui tu, trepideaza, tu ar trebuie sa stii ce anume trepideaza, de unde vine acele trepidatii.

Dar cum am spus o masina cu transmisie automata nu vibreaza, nu trepideaza absolut deloc, daca o face, atunci trebuie vazut, verificat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e normal.

| Frank51 a răspuns:

Și de ce crezi că are legătură cu cutia? Mai poate fi de la tampoane motor, injectoare, pompa combustibil, șamd.