Se spunea ca 1.6 TDI are niste injectoare foarte proaste, care pica repede si nu pot fi reparate. Nu am avut experiente cu ele, e doar un mit.
In rest, generatiile alea de VW sunt foarte ok, iar 270. 000km pentru un diesel poate fi ok. Eu am trecut de mult de 300. 000km cu alt producator, diesel, iar cu reviziile normale (volanta, ambreiaj, kit clapete, distributii), motorul este foarte ok, pregatit de orice drum si orice inspectie. Nu are nimic anulat, totul merge in parametri.
Abia dupa 400. 000km oboseste un motor diesel decent. Dupa 300. 000km sunt mai de amploare reviziile, dar esentialul (motor/chiulasa, injectie, transmisie), sunt inca in putere.
Din ce m-am documentat, am auzit la fel de injectoare + de turbina egr si dpf. Parerile sunt impartite, fiecare cum a avut norocul. Multumesc de raspuns.
Si de masina mea se spunea ca are probleme cu galeria de admisie, injectoare si DPF.
Dupa ce am cumparat-o si am inceput sa o intretin corect, mi-a fost clar ca problemele "comune" sunt provocate de exploatarea necorespunzatoare.
Adica a mea la ~340. 000km poate avea injectoarele originale neumblate si in parametri, in timp ce a unui vecin, la 300. 000km avea al treilea set de injectoare pe ea, si un DPF infundat pana la fisurarea galeriei de evacuare.
Diferenta de intretinere dintre a lui si a mea a fost in primul rand in calitatea motorinei (eu peco Socar, de la jumatate ii fac full, el cu canistre de "economii"), service (el carpaci, eu propriul mecanic, axat pe Opel), ulei (el GM, eu Ravenol, dublu de scump) si probabil stilul de condus.
Da si modul de exploatare al masinii conteaza, am vazut multe pareri contra despre aceasta motorizare dar totusi nimeni nu zice cum are grija de ea, face magarii sa iasa mai ieftin cum ai zis si tu.
ochiverzi2007 întreabă: