| Ionut321123 a întrebat:

Se poate seta cumva modulatorul masinii sau ceva ca sa pot sa schimb melodiile din comenzile de pe volan? Cand dau sa schimb de pe volan se schimba frecventa la radio pe care e setat modulatorul, eu vreau sa se schimbe melodiile de pe modulator. Masina e un opel astra h din 2005.

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Nu, nu se poate, modulatorul doar "cripteaza" melodiile si le trimite ca post de radio pe o anumita frecventa fm.
In timp ce comezile de volan controleaza playerul.
Nu spun ca ceea ce vrei tu e imposibil, nimic nu e imposibil in lumea aceasta, dar vreau sa zic ca e costisitor sa faci o asemenea modificare, asta ar inseamna sa inveti sa interpretezi impulsurile oferite de comenzile de volan, si sa le transformi in contacte electice, care mai apoi sa fie conectate la butoanele modulatorului, sau telecomanda acestuia.
Iar asta e o mare bataie de cap, si o mare risipa de bani.
Daca tot vrei muzica de pe usb si sa poti schimba melodiile folosind comenzile de pe volan, recomandarea mea e sa faci trecerea la un player aftermarket compatibil cu comenzile pe volan si sa cumperi inclusiv adaptorul pentru comenzile pe volan si asa vei face o treba buna, si vei avea o calitate a sunetului mult mai buna decat cea pe care o ai in momentul de fata.

1 răspuns: