|

Salut, TPU!

Este posibil ca o centura de siguranta sa tina becul de la airbag mereu aprins? Sau alta sa fie problema?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu cred, atata timp cat centura de siguranta intra perfect in lacasul ei, nu vad de ce...
Stiu ca airbagurile tip SRS au o mare legatura cu centura dar s-ar putea ca la tine sa fie si alta problema.
Adica ai cumparat masina cu airbagul scos deja si necesita ori un airbag nou ori unitate airbag noua (e un fel de computer ptr.airbag,mai degraba un senzor) ori amandoua impreuna.
Nu vreau sa te sperii dar este posibil ca masina sa fi fost lovita, a sarit airbagul si cel care a vandut-o nu a mai inlocuit sacul propriu-zis plus acel senzor pentru ca poate ajunge lejer la peste 800 de euro!
Poate nu am dreptate, dar cineva care se pricepe la electronica auto si diagnoza te poate ajuta cu un raspuns final ci corect.
Deci cauta un specialist cu un service la tine in oras, si iti tin pumnii sa nu am dreptate altfel costa mult...dar e bine sa ai airbaguri montate si functionale pentru ca sa zicem pentru 800 de euro poti ramane in viata in anumite situatii, deci un pret foarte mic pentru un lucru ce nu se poate cumpara (viata), deci merita investitia.
Daca e de la centura cum ai zis habar nu am cum se poate remedia happy
Samsarii mai fac o metoda prin care la masini lovite merg la un electronist si pun o rezistenta pe traseu, astfel ca masina vede ca are airbag desi ea nu are. Observam unii mizerabili de ce sunt in stare sa faca pentru bani, luasi-ar pastile de banii pe care-i castiga prin metode de acestea frauduloase happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru a nu o lungi la fel de mult cum a facut cel de sus, o sa-ti spun pe scurt.

Masinile au un sistem de siguranta care are legatura cu centura.
Cand masina sesizeaza un impact, centura este automat blocata pentru a mentine pasagerul pe pozitie astfel protejandu-l.
Ei bine, daca masina ta a suferit in trecut un impact, e posibil ca acel sistem de siguranta sa se fi activat, si sa nu fi fost inlocuit ulterior, de aici, si acel bec in bord.
Tot odata, exista posibilitatea ca acel sistem sa se fi defectat in timp.
Concluzia, da, centura poate fi una din cauze.
Insa, pentru a fi sigura ca asta e cauza problemei, iti recomand sa mergi si sa efectuezi o diagnoza.
Poate fi ceva simplu, ca o mufa deconectata, dar poate fi si ceva complicat, ca airbagurile declansate/defecte, care, in caz de accident, nu vor functiona.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează