1. Da, ti-ai luat teapa intr-un fel, dar avand in vedere varsta masinii pretentii prea mari nu poti sa ai.
2. Du-te pe roti daca, consideri ca poti sa te duci pe roti, pret la platforma, depinde, mai mult de 200-300 lei nu iti ia nimeni dar cel mai bine suni
3. Cel mai probabil ai vasul de la lichidul de frana spart sau vreun furtun fisurat, lichidul de frana e tot lichid de servo si tot lichidul de actionare hidraulica a pedalelor k idee, nu ai mentionat nimic de ambreiaj blocat deci sansa cea mai mare e sa fie asta
4. Pret la mecanic... Pana in 300-500 de lei zic, daca problema e aia de mai sus
Salutare. Cel mai bine ii ceri parerea colegului @NoTurbinaNoGood. Indiferent ca vorbim de carburatie sau injectie, o masina din '98 are nevoie de multa atentie. Trebuie verificate/reconditionate: pompa de injectie, injectoare, segmentare, compresie pistoane, supape pistoane, culbutori, tacheti, garnituri bloc motor/chiulasa etc. Pompa de apa, distibutia, etanseitatea radiatorului si tuturor galeriilor. Nu poti sa ai pretentii. Un vehicul din '98 necesita o atentie sporita si rectificarea oricaror probleme functionale aparente. (inginer aici). Succes!
Salut. Pai sa scrie aici "colegul", altfel n am cum sa ii cer sfatul.
Pe mine ma interesa in mod special pretul estimat, daca mi-a dat teapa vanzatorul spunand "ca merge bine", gen sa fi stiut de problema dar sa fi facut ceva ca sa nu-mi dau seama in timp scurt, ni vezi, abia dupa 2-3 luni mi-am dat seama, si daca as putea s o duc pe roti ( dar aici n as risca. Service ul ar fi la ~3 km distanta, dar drumul pana acolo e destul de aglomerat si posibil sa implice si un semafor. Mi e sa nu ma lase acolo sa ma injure tot traficul pe urma, mai ales ca acolo o sa cam fiu nevoit sa calc frana si are reactii ciudate la frane mai tari).
Te înțeleg, eventual scrie-i un mesaj in privat lui Noturbinanogood, in cazul in care te poate ajuta/lamuri in problema ta. Numai bine.
' 'Renault Laguna 1998 1.6i benzina, 107 CP''
Trebuia sa o lasi la fier vechi. De ce ai luat-o de acolo?
Ca sa il lase frinele sau directia si sa dea in vreo familie de amariti cand conduce sportiv...
Ca sa comentati voi aiurea, de aia am luat o.
Daca i-ai face mentenanta cum trebuie, nu am comenta aiurea...
Tipul asta crede ca a cumparat o masina. Nu, aia nu e masina ci pericol public. Ai auzit de uzura? Masina de 300 de euro.
Ce intretinere sa mai faca cand totul e uzat si pe cale de a se imprastia pe sosea. Cine-i da astuia ITP-ul? Eu am o masina de 3 ani si ma cauta aia la ITP si in fund. Ptr nenea cu ''masina'': Unde ai ''facut'' ITP-ul? Sunt tare curios.
''Si un robot de vorbea in germana'' Cred ca ti-a spus:''Du Idiot, du hast dir ein defektes Auto ohne Bremsen gekauft.''
Poate vânzătorul știa el ceva și s-a gândit să o vândă ca să scape de ea. Așa îi stă omului în fire să mai spună câte o minciună. Miroase a țeapă.