| Twister09 a întrebat:

Salutare, am lovit o masina la spălătorie când am dat cu spatele.
Sunt daune foarte mici, am sa las poze sa vedeți, am făcut amiabila cu asigurarea, și a fost la constatare și i-a dat doar 800 lei.
Ea acceptat, și mo sunat ca eu dat asigurarea doar 800 și nu acoperă toate piesele, și mi-o zis ca de aia eu dat doar 800 lei ca cica am mai avut un accident. Și am sunat eu la asigurare și a zis ca nu contează câte accidente ai, asigurarea despagubeste tot.
Ea acum îmi cere mie restul de bani, mai are dreptul? Ce pot face?
Las mai jos un link cu daunele mașini, care sunt foarte mici zi cred ca asigurarea i-a dat pentru repararea barei, nu schimbare cum vrea ea.

https://imgur.com/a/wpX0bcc

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai mai întrebat odată ce nu a fost clar în răspunsuri? Ai făcut amiabila e problema lui cu asigurarea, nu are nicio treabă cu ce accidente ai făcut tu. Respectivul a luat de la asigurare banii pentru reparație in regim propriu și normal că a primit mai puțin. E fix problema lui.

| mihai69 a răspuns:

Dacă nu te lasă în pace, îi spui frumos că îi faci plângere penală pentru șantaj.
Și gata.

| HuciuLiana a răspuns:

Discutati cu serviciul daune la compania la care ati facut RCA ul; va vor lamuri cu temeiul legal; tu cata vreme sunteti asigurat, sunteti reprezentat de societatea dumneavoastra de asigurari, orice dauna se deconteaza de catre ei, iar daca dansa nu e multumita are dreptul sa-i atace pe cei de la asigurari. Dumneavoastra aveti o polita care acopera daune materiale de 1.300.000 eur, deci nu trebuie sa platiti decat daunele care depasesc aceasta suma, ori aici, nu e cazul. Doamna ce temei legal invoca atunci cand mai pretinde de la dumneavoastra alti bani?

| eliancodrut a răspuns (pentru HuciuLiana):

Ce sa discute cu cei de la asigurari? Nu mai are nici o obligatie.

| MihaitzaItza a răspuns (pentru HuciuLiana):

Nu are ce discuta cu nimeni, a facut amiabila e fix problema pagubitului cu asiguratorul. Pagubitul a vrut sa faca o romaneasca, a acceptat bani cash de la asigurare pentru reparatii in regim propriu ca apoi sa mai stoarca bani de la vinovat. Pun pariu ca nici nu are intentia sa isi repare masina vreodata