| Claudiu20001 a întrebat:

Salutare. Am si eu o intrebare. Acum ceva timp am vandut o masina. S-au facut toate actele si fiind weekend, fiscalul am vorbit ca il voi da luni. A fost de acord. Luni cand l-am sunat nu a mai raspuns la telefon. Din ce am cautat masina dupa seria se sasiu imi da ca are asigurarea valabila. A fost facuta fix dupa ce am vandut masina. Daca o caut dupa numele din talon imi zice ca este expirata. Posibil sa fi facut acte false. Oare ce e de facut?

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Tu scoate fiscalul, in primul rand. Apoi contacteaza asiguratorul, si anuleaza polita, daca este pe numele tau.

| TMAIGL a răspuns:

Ti-ai luat banii pe ea? Ai scos-o de la primarie? Nu iti mai bate apul, suna el cand are nevoie de fiscal, la inscriere, iar asigurarea se poate face pe seria de sasiu in vederea inscrierii. Deci e ok.

| Claudiu20001 explică (pentru TMAIGL):

Banii i-am luat. Actele de vanzare-cumparare a fost vorba sa fie facute luni ca in weekend nu prea le face nimeni. Si apoi luni nu a mai raspuns la telefon. Cu masina a plecat. Am cautat masina doar dupa serie si o gaseste fara asigurare. Daca o caut si cu numele din certificat o gaseste cu asigurare. Posibil sa fi facut acte false, asta e problema. Actele masinii au ramas la el. Daca merg la politie rezolv ceva?

| gimiaurel5 a răspuns (pentru TMAIGL):

Foarte corect. Scoate mașina de la taxe și impozite, retrage asigurarea și nu te mai interesează.

| TMAIGL a răspuns (pentru Claudiu20001):

Daca ai o poză cu CI-ul persoanei respective poți face un act de vânzare cumpărare, și o scoți de la primărie, iar când mai vinzi mașini nu le mai da cu asigurarea ta!

| gimiaurel5 a răspuns:

Foarte corect. Scoate mașina de la taxe și impozite, retrage asigurarea și nu te mai interesează. Dacă apare asigurare valabilă pe seria de șasiu și nu pe numele celui din talon, înseamnă că a făcut asigurarea pe numele lui și serie de șasiu. Este în regulă.