anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, cum este in Bucuresti cu locurile de parcare pentru handicap? In fata blocului unde stau se afla un loc de handicap care are de asemenea o tabla cu numar de inmatriculare asociat locului. De cand stau aici masina respectiva nu am vazut-o vreodata. In schimb vreau sa stiu daca este posibil si legal asa ceva, un loc de handicap cu numar asociat, deocarece vreau sa stiu daca sunt eligibil sa parchez acolo, avand si eu permin de parcare de handicap, care imi permite in mod normal sa parchez pe orice loc de handicap din tara. Este prima oara vand vad un asemenea loc rezervat intr-un mod ciudat si de asta intreb. Multumesc!

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Locurile de parcare marcate pentru handicap nu se pot atribui unui numar de masina, cu exceptia unui proprietar tot cu handicap.
Vorbeste la primarie pentru rezolvarea problemei!

| mihai69 a răspuns:

Ca să ai loc rezervat pentru tine trebuie să faci o cerere, la primărie sau la administrația străzilor, în funcție de cum e organizarea la tine în localitate.

| lkmhjk a răspuns:

Ai dreptul la orice loc public. Dar probabil ala il are la domiciliul sau, in plus si platit cum e prin Bucuresti.
Ca vezi sau nu vezi tu masina, nu re relevanta.