| Shottas a întrebat:

Salutare.vreau si eu sa imi iau un vw golf 2 sa il tarai in vara asta pentru aprovizionarea unui bar pe plaja ..insa e inmatriculata pe Italia. si as vrea sa stiu daca pot sa ii fac rca din ala de 6 luni in Romania si rpvinieta...Din cate am vazut poti faci si comanda pe siteuri si iti vine acasa.da vreau sa stiu daca au treaba cu nr de Italia

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Aaa. In Italia nu se numeste RCA dar asigurarea obligatorie este de aproximativ 200 de euro pentru un Golf 2 pentru ca este evaluata la un pret foarte mic masina dar nu o poti comanda online si nici macar personal nu o poti ridica daca nu ai masina cu tine. Cand faci asigurarea acolo se uita la masina daca este lovita sau ceva nu sa ai o masina facuta zob, sa ii faci asigurare si sa le iei alora banii sa zici ca ai lovit-o dupa aia in gard!

7 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Asigurarea o poti face acolo inainte sa aduci masina in tara si rovinieta bine inteles ca o poti platii in Romania, chiar si strainii daca intra o zi in Romania trebuie sa plateasca rovinieta pentru. o zi. Fiind obligatorie evident ca o poti face. Asigurarea numai acolo!

| Shottas explică (pentru FurtunaDiesel):

Mersi ...sti cumva cam cat ar costa pe o luna? la un vw golf 2 in 5 usi si motor de 1.6 ...Si daca merge sa faci direct pe net sa vina prin posta?

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru Shottas):

Da se poate sa o faci online. Pe 7 zile costa 3 euro, pe 30 de zile este 7 euro, pe 90 de zile 13 euro si pe 12 luni adica un an este 28 de euro! Poti sa o comanzi pe www.roviniete.ro

| Shottas explică (pentru FurtunaDiesel):

Nnu rca cat costa in Italia ....pe 30 zile?

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru Shottas):

Aaa. In Italia nu se numeste RCA dar asigurarea obligatorie este de aproximativ 200 de euro pentru un Golf 2 pentru ca este evaluata la un pret foarte mic masina dar nu o poti comanda online si nici macar personal nu o poti ridica daca nu ai masina cu tine. Cand faci asigurarea acolo se uita la masina daca este lovita sau ceva nu sa ai o masina facuta zob, sa ii faci asigurare si sa le iei alora banii sa zici ca ai lovit-o dupa aia in gard!

| Shottas explică:

Eventual ..cat face asigurarea la un vw golf 2 in 5 usi si motor de 1.6?