anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se merita sa schimb volanul de pe dreapta pe stanga la un bmw 525 td 180cp din 2001 full option? multumesc

13 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

La multe masini merita, e greu sa spuna cineva daca pentru tine merita sau nu. E clar ca nu poti circula asa o vesnicie, intrebarea e daca vrei sa pastrezi masina asta sau e mai simplu sa iti iei alta. La furgonete stiu ca e rentabil, se gasesc in Anglia masini foarte bune la preturi derizorii si deja sunt service-uri specializate care se ocupa de aceste modificari. Care nu sunt nici macar atat de complicate pe cum pare la prima vedere, orice service serios poate face asta, dar repet, unii s-au specializat deja si fac numai astfel de modificari.
Din pacate nu stiu sa iti spun si preturi, vezi si tu pe la vreun service mai "tresarit".

Stefan
| Stefan a răspuns:

Categoric nu se poate face aceasta modificare, in primul rand nu este rentabila, nu cunosc vreun service care ar putea sa se complice cu o asemenea lucrare, sfatul meu este sa te acomodezi cu masina asa cum este cu volanul pe dreapta, sunt foarte multi factori tehnici care se modifica in momentul interventiei.

| jocnecurat a răspuns:

Vindeo si cumparati una cu volan pe stanga e mai simplu si mai ieftin

| leinad a răspuns:

Nu este rentabil in primul rind ca asta se poate face doar intr-un service, gindeste-te doar ca i-ti trebuie alta caseta de directie (de stinga), instalatie electrica, suporti de prindere la caseta, pedalierul si multe alte comenzi de bord, mai bine renunti.

| alexxaz a răspuns:

De schimbat se poate, si tu iei masina mult mai ieftin daca are volanul in dreapta. Masina e buna, o cunosc, dar intereseaza-te si vezi daca iesi mai ieftin decat daca cumperi direct una cu volan pe stanga. E vorba de bani multi asa ca deschide bine ochii inainte. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crezi ca poti? Faptul ca este masina de anglia spune tot. Acolo se mai gasesc masini ieftine si inmatriculabile...
In tot cazul o " schimbare " este mai scumpa decit masina, deoarece se schimba aproape 1/2 din ea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Raspunsul / Anglia unde este? in America?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poate, sigur dar la fel de sigur nu merita investitia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@regis/ Tare sint curios cine face aceste modificari si cum trec pe RAR. Probabil ca acele microbuze facute din " transport cartofi " microbuze de persoane.
La o masina pentru a modifica pozitia de condus, in afara problemelor strict mecanice / directie, pedalier ...trebuie schimbate farurile, parbrizul, mecanismul stergatoarelor, stropitoarelor parbriz, oglinzile, bordul, scaunele, comenzile la usi ...credeti ca este suficient ce-am scris? Asta asa, in mare viteza. Deci nu-mi spuneti ca face cineva modificari. Poate cirpeli apoi cu spaga le " baga ' in circulatie devenind bombe pe roti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca o conduci in romania las-o cu volanul pe dreapta, ca in romania toate masinile vin din stanga si cu volan pe dreapta esti predispus la mai putin pericol DECI LASO ASA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da merita! gandeste-te ca dai inca 1000 de euro pentru ce iti trebuie plus montat si gata cu 2500-3000 de euro ai o masina buna

| IQOnly a răspuns:

Cred ca da! Daca alegi sa conduci in Europa

| DiannaDi a răspuns:

Chiar daca nu ma prea pricep la masini, eu zic ca se merita, in primul rand ar fi mai comodhappy ramane la aprecierea ta
succes!
happy