Ai omis un detaliu foarte important, de fapt doua - cit a circulat prin tara si cind a fost adus/de unde?
Stai scuze... Dupa ce am calculat am vazut ca vin aproape 2000 eur...Mai bine pui ceva si iti iei un golf 4 cu acelasi motor.
Aproape 2000 de euro, motorul este micut, consumul este bun, climatronic ( ceea ce unele masini dupa 2000 nu au ), full electric, inscrierea pica putin, ce mai astepti, cumpar-o, acuma ai grija... inainte sa o cumperi du-te in service cu ea sau cheama un mecanic, sa nu ai surpriza ca mai bagi 1000 euro in ea
Asta e o masina? Daca da, merita chiar foarte mult deoarece aparatul meu dentar a costat intre 45-50 de milioane!
Atentie, GOLF 4 cu motor de 1.4 consuma extrem de mult... Pentru ca este mai grea si are nevoie de mai multa benzina
Bun ar fi si un passat tot din acelasi an. cele diesel sunt cam la acelasi pret dar pot trece de 2000 eur.
Merita, dar sunt cam sceptic cu aia 6%. Un motor pe benzina de 1.4 nu-ti ia sub 7-8% in oras. 6% poate pe sosea...
La pretul ala ( aprox 1800 euro ), si la km care i are sigur se merita, consumul acela de 6% e extraurban sigur, singurul lucru mi-ar da de gandit ar fi cei 120.000 km, te-ai gandit ca s-ar putea sa fie dati inapoi sau masina sa aiba probleme destul de mari la suspensii, motor, tabla? Mie unul mi se pare destul de ciudat sa cumperi un Peugeot 206 doar la aprox 1500 de euro. Cand o vezi "face to face" incearca sa te iei dupa ghidul asta: http://www.4tuning.ro/......-5791.html Pentru ca s-ar putea sa iti ajute. Succes
Mazarro întreabă: