| Koody5 a întrebat:

Ajutor! Buna, in primul rand, tuturor! Maine, o vecina se casatoreste. Avand in vedere ca am 13 spre 14 ani, ma duc doar la cununia civila si cea religioasa big grin. Vreau multe, multe variante despre cum sa-mi prind parul. Nu stiu...chiar am ramas in pana de ideilaughing. In al doilea rand, vreau coafuri fara placa, doar spuma si, eventual, fixativ. Va rog sa nu-mi dati poze cu modele complicate... ce doar profesionistii pot face asa. Parul e brunet (castaniu) si e drept putin cu tente de ondulare spre varfuri.

Multe variante si ponturi va rooog!

Răspuns Câştigător
2 răspunsuri:
| Adeline_7224 a răspuns:

Pai iubita in primul rand ar trebui sa apelezi la un Salon, cu siguranta vor sti ele cum sa te aranjeze. Depinde foarte mult si cum esti imbracata, pentru ca parul sa dea bine nu trebuie neaparat sa-l aranjezi tinand cont ca ai 13 ani, ceva simplu ar fi mai Ok. pupici*

| Barbie331 a răspuns:

Pai daca este lung, iti poti prinde o coada intr-o parte si sa iti lasi ca un breton pe afara asa putin. Pentru a nu se vedeafire iesite si cand te mai zbengui pe acolo sa te ciufulesti, iti dai cu fixativ, dar coada intr-o parte, intr-o parte, cum sa-ti zic acum ce imi vine mie in capatana;;)! Mai cauta de fapt pe internet si scrii la google :coafuri simple de facut, sau coafuri simple de facut la / pentru nunti. Uite aici, am intrat si eu:
http://www.google.ro/......tp?/images

Imi dai mie fundita plz?
:o3