| ClassyAndSassy a întrebat:

Am 11 ani.
Cum pot sa ma machez?
Nu sunt prea mica,si ma refer la luciu, creme de corp.
Ce ar trebui sa folosesc?
Si cu ce haine....sa ma descriu ca sa ma ajutati,
Ten deschis,piele alba,parul blond de culoare ca nisipul, timida si misterioasa...help! funda!

11 răspunsuri:
| m00n a răspuns:

Nu te machia, iti distrugi tenul la varsta astastraight faceO sa ai timp cand o sa trebuiasca sa te machiezi ca trebuie, nu ca vreistraight face
Nici nu ti-ar sta bine sa-ti strici frumusetea unui chip de copil pentru ce? Ca iti place sclipiciul? Parerea meastraight face

| Phoenixstar02 a răspuns:

La 11 ani si luciul de buze e prea mult, lasa astea pentru cand mai cresti! Si incearca sa te comporti asemeni unui copil, pentru ca asta esti, lasa ''misterul''pentru cand o sa fi femeie!

| LolaLollita a răspuns:

Vei putea sa te "machezi" cand vei stii sa scrii corect. Pana atunci, focalizeaza-ti atentia pe invatat.

| sEusebiu a răspuns:

Pai tiar pun pariu ca esti frumoasa asatongue eu am 12 ani si am vazu fete mici machiate nu prea le sta bine deloc si asta iti va strica tenul cand vei creste mare.La liceu mai merge dar la gimnaziu nu prea happy.

| Sahara33 a răspuns:

Si ce ar trebui sa machiezi? Copilaria?

| Innaluuvyou a răspuns:

Eu as spune sa nu te machiezi. Cel putin la scoala. Daca iesi in oras poti sa de dai cu rimel si eventual un creion. Dar tu te da cu nimic pe fata de la varsta asta. Am patit-o pe propria mea piele. Tenul tau e inca tanar si trebuie sa il lasi sa respire nu sa il astupi acolo cu fond de ten, pudra sau creme. Si in legatura cu hainele fiecare are stiulul lui. Crede-ma ca nu mergi pe strada si vezi toate fetele de 11 ani imbracat la fel. Imbracata cum iti place tiewinking

| michelia a răspuns:

Ba chiar esti mult prea mica pentru machiaj. Si te gindesti deja si la creme de corp?
Probabil vrei sa ai pielea stafidita cit mai repede.

| Fatamuntilor a răspuns:

POTI folosi cel mult balsam de buze.
Referitor la creme poti folosi creme hidratante, dar nu foarte des.Sa zicem odata pe saptamana.
in privinta hainutelor vezi si in ce sta cel mai bine.Imbraca-te,fa parada modei te vezi in oglinda cum iti sta cel mai bine.Mie la fetite imi place rozul.

| mona a răspuns:

Iti imbatraneste tenul daca incepi sa te machiezi de la o varsta asa mica

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

La 11 ani, nu poti folosi nimic! Nu este indicat! Balsam de buze( nu luciu), dar doar daca ai buzele crapate. happy

| Ixmixdrix a răspuns:

La cei 11 ani ai putea sa te interesezi de alte lucruri mai utile, dar fie. Vrei s fii mai sofisticata? Nu purta machiaj, cel mult un gloss, si farduri din gama de fetițe. Exista si un motiv pentru care sunt speciale pentru vârste mai mici, sunt mai protectoare cu pielea ta.mama ce crede, e ok sa fii așa, misterioasa?