anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani..cum sa ma machiez?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Rimel si gloss! E suficient pentru un machiaj de zi!
Daca ai cosulete pe fata..., le poti acoperi cu fond de ten de calitate si corect ales (apropiat culorii tenului/testezi pe incheietura mainii) dar in acelasi timp cauti sa identifici cauza aparitiei lor pentru a le trata, nu doar acoperi!
La ocazii speciale, de seara, in special poti accentua mai mult ochii, sau buzele (ori una ori alta, nu ambele, risti sa arati ca un clown)

22 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna, draga mea de la 13 ani nu este indicat sa te machiezi, mai asteapta un pic sa cresti, daca iti strici ochii de la 13 ani, la 30 nu vei putea sta fara machiaj vei arata ca la 50 ani; Oricum asta este parerea mea, tu daca vrei sa iei in consideratie sfatul meu vei face bine si ai sa vezi vei avea multe de castigat.Succes.

cristian
| cristian a răspuns:

La varsta ta un ruj discret este suficient pentru ca nu ai defecte pe care sa le maschezi.Pa cuvant.

| DenissaDeea a răspuns:

La 13 ani esti foarte frumoasa asa, e prea devreme sa te machezi la varsta asta...totusi daca vrei sa te machezi, maghiazate cu machiaje specific acestei varste.incearca cat mai putin incarcat si mai mult natural bafta...

| Vyio a răspuns:

Toata lumea spune sa nu te machiezi, dar un foarte mic artificiu n-o sa-ti faca niciun rau, mai ales daca alegi produse potrivite pentru tine. Poti alege un balsam de buze sau un gloss si un pic de rimel. Celelalte farduri le poti folosi cand mai cresti sau la petreceri.

| kh1ss a răspuns:

Nicicum

| Mo a răspuns:

Pai la varsta ta nu prea ai nevoie de prea mult machiaj! Foloseste un rimel si un gloss stralucitor! Daca ai cosuri le poti acoperi cu un fond de ten de culoarea pielii tale! pentru cosuri... le poti trata cu zeama de lamaie data pe fata in fiecare seara(lucreaza ca o lotiune tonica)

| ada a răspuns:

Fetelor va rog eu, nu va mai ganditi la machiaj de la varsta asta! Va distrugeti tenurile! Daca intrebi de la 13 ani cum sa te machiezi la 20 ce o sa intrebi?

| Adorable3 a răspuns:

La 13 ani... e o varsta mica pentru a te machia.nu trebuie sa te machiezi de la o varsta asa de mica... dar daca vrei neaparat.incearca un Gloss incolor.si putin rimelbig grin

| zu a răspuns:

Hmm.ai putea sa folosesti un rimel, si un luciu transparent, eu zic ca e de ajuns.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Machiat la 13 ani?!

eu zic sa-ti lasi tenul asa cum este.nu cred ca ai nevoie de machiaj.

dar.ai putea sa folosesti macar un rimel
:p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Natural! esti mai frumoasa nemachiata la varsta asta. daca te machiezi, te imbatraneste si vei fi caraghioasa. ce poti sa folosesti este un gloss natural.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa cum vrei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa nu folosesti prea mult rimel.iti vei distruge genele...nici font de ten... putin ruj te poate scoate in evidenta...desi...ai grija! nu foarte strident rujul... daca ai un ten mai deschis...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rimel si gloss! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baton corector, rimel transparent pentru gene si spranceni si un gloss transparent.bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Machiaza`te cum iti place sh cum iti sta bine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am vb cu mami (am tot 13 ani) despre machiaj. m-a dus la magazin mi-a luat un rimel si un gloss transparent si mi-a spus sa nu le folosesc in exces

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum ma machez la 50 ani

| laura2009 a răspuns:

Eu sunt cu 3 ani mai mare decat tine...si eu am pus intrebarea asta celei mai bune prietene(MAMA)...si m-a sfatui la fel ca cei de mai jos dar a pus ca un pic ruj nu ar strica si nici un rimel...

| abcdefghij a răspuns:

Multi zic,, nu te machea nu e bine pentru tine". hai lasa-ma cu de-astea. iti zic eu. rimel(nu ucide pe nimeni) dar ai grija sa il dai jos seara cu orice pret pentru ca iti slabeste radacina genelor, niste gloss orice culoare dar sa nu fie strident siiiiiii. cam atat. nu face prostia sa te dai cu fond de ten. mama foloseste de cand avea 40 de ani acum are 46 si nu ii dai mai mult de 40 deci.nu fond de ten ala mai tarzius si.cam atat. la 14 ani poti adauga la acest machiaj si putin creion de ochi asta a fost machiaj de zi. la ocazii speciale poti folosi si niste far noanta lila sau bej alb sidefat oricun ceva natural. si eu am tot 13 anikiss pa big hug

| alexutza_7315 a răspuns:

Eu iti spun mai multe variante fiindca ceilalti care au mai raspuns au zis acelasi lucru:NU te machia!
variante de machiaj:
¤corector: consta in corectarea petelor sau cosurilor cu un baton special(nu anticearcan) purificator de culoarea tenului care estompeaza si nu dauneaza tenului, din contra chiar (daca vrei cv ieftin si bun alege batonul corector cu extract de arbore de ceai de la oriflame)
¤de zi:rimel (de calitate), gloss pink, blush spuma(dream matte mouse de la maybelline new york)
¤de seara sau pentru ocazii speciale:fard bej, sau pink, mascara waterproof (rezistent la apa), ruj cremos sau gloss de culoare calda (de preferat nuanta caramel cu particule de sidef)
Sper ca ti-am fost de ajutor si iti urez multa bafta!

| cosminaa_4355 a răspuns:

Un ruj. ceva ceva tot trebuie sa iti pui pe buze, buzele se crapa ff repede sau un balsam si deja esti avantajata de ele, cat despre rimel un rimel incolor! bye, pup:*

Întrebări similare