| pavel17 a întrebat:

Am intrebat o fata daca vrea sa fie iubita mea si a raspuns nu, dar stiu ca ma place(imi zambeste de cate ori ma vede, imi trimite :* pe mess, etc), cum sa o intreb si sa zica da? cine ma ajuta ii dau medalie

15 răspunsuri:
| Aliyaa a răspuns:

Intai o intrebi daca vrei sa iasa cu tine la un suc si daca accepta te comporti frumos cu ea si apoi ii dai o floare si o intrebi daca vrea sa fie iubita ta, daca o iei mai pe ocolite o sa accepte ia-o usor. Succes!winking

| Dragosgan a răspuns:

Poate vrea sa fiti amici doar.

| Maria_3931 a răspuns:

Inseamna ca nu e pregatita si daca iti trimite pe mess :* asta nu ineamna ca te iubeste sau daca iti zambeste. Daca sa zicem prin absurd ...cate place inseamna ca nu e pregatita trebuie sa nu o mai ''inebunesti'' prin ''vrei sa fi iubita mea?''las-o daca v-a vrea o sa te caute...

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Poate ai luat'o prea direct.eu as zice sa ii dai un pic de timp, sa vorbiti despre altceva sau na si despre asta da sa nu insisti prea mult.Invit-o la un suc si discutati despre mai multe lucruri deoarece e important sa va cunoasteti mai bine. Poate asta doreste si ea si de aceea nu a acceptat asa direct.Mult succes!

| Black a răspuns:

Salut! Pai, poate chiar nu te place ca pe un iubit... ci ca pe un bun prieten happy te-ai gandit la asta? + ca muuulte fete trimit :* pe messhappy cred ca nu este fata in lista mea care sa nu imi fi trimis :* sau :X, iar daca chiar te place ca pe un iubit, incearca sa petreci cat mai mult timp cu ea... asta va va apropia si mai mult. Daca nu ati petrecut mult timp impreuna sau daca nu va cunoasteti de mult timp e normal sa zica : nu straight face Incearca sa te apropii cat mai mult de ea, dar sa nu o sperii (adica sa nu pari disperat). Apropo:
te atinge des? cand vorbeste cu tine se apleaca sau se intoarce tare spre tine? cand e cu prietenele se uita des la tine?
Daca da inseamna ca e interesata. in cazul asta petrece mai mult timp cu ea, daca nu e interesata atunci nu ai ce face.
Bafta!

| emasweetgirl a răspuns:

Pai daca iti zambeste cand te vede si iti trimite:*nu inseamna ca te iubeste...inseamna ca te simpatizeazawinking
si eu dau la baieti:*dar nu inseamna ca vreau sa fiu cu ei.

| Яùxsi a răspuns:

Pai nu o stresa prea mult cu "vrei sa fii cu mine" pentru ca deja o sa devina enervant pentru ea. O sa se sature la un moment dat daca o sa o intrebi intr`unahee hee vorbeste cu ea pe mess despre tot felul de lucruri. invit`o la un poolhee hee si tot asa. pe urma poti bate un apropo cam ce ar face ea in weekend si o poti invita la un suc sau undeva in oras. Ia`o cu incetul. nu sari din prima. happy Succes!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi comporta-te la fel cu ea, da-i de inteles ca inca o placi sau pastreaza distanta. Cand pastrezi distanta, daca te va placea ea teva contacta si o sa-ti simta lipsa.
Daca esti sigur ca te place, poate vrea sa se joace putin cu tine sau chiar nu te place, ci asa vorbeste cu toti baietii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa ii dai un cadou frumoswinking sigur va merge, si mai asteapta putin timp, pana se va atasa de tine mai multhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-o zi cu soare te duci la ea o intrebi ce mai faci si vedeti voi ce mai vorbiti intri in amanunte apoi ii spui auzi da nu vrei sa mergem impreuna undeva sa bem sau sa mancam ceva cand ai tu timp si cand va int intreab-o ce parere are despre si daca zice ca ii place ii dai bomba auzi da nu vrei sa fii cu mine ...eu asa cred... sper ca te-am fost de ajutor. sa ai succes.pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu cand vreau obtin zii ceva de genu` : mama sa vezi ce tipa am vazuuuuuthappy. sau o stii pe fata aia... mi-a zis ca ma place. sau sa nu pari ca esti in limba dupa ea. fa p independentul [asa fac eu mereeeulove struck] succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-i complimete ca e frumoasa si tot felul d-astea.Suno si vb cat mai mult cu ea. Spune-i seara ca un ingeras sta la capul ei noaptea si ca are grija de ea.Si daca iti raspunde tot in genul tau, i-a un trandafir rosu si spune-i ca inima ei e ca el si ca ata are nevoie de a ei.Si intreab-o daca vrea sa fie cu tine Si sarut-o! Si sa stii ca trebuie mult tupeu

| catalinutz1288 a răspuns:

Iti zambeste si iti da pupici pe mess pentru ca te vede doar ca pe un amic, cel putin momentan, fa-o sa se simta bine in preajma ta, fa-o sa rada, nu o mai intreba daca vrea sa fie iubita ta, sa nu mai insisti pe acest lucru pentru ca deja ti-a zis ca nu vrea, fi o companie placuta pentru ea iar daca ea o sa vrea pana la urma, o sa vina ea la tine fara ca tu sa ii propui o relatie. Daca nu, concentreaza-te pe alte fete. Are balta destul pestewinking

| pavel17 explică:

Dar atunci va crede ca nu o mai plac

| elninho5 a răspuns:

Nu stiu sunt mai multe metode sa faci o fata sa spuna da dar ce mai buna este sa ai spui ceea ce vrea sa auda ori ce fata... ca e frumoasa desteapta etc sa ai spui ce simti tu pentru ea cu adevarat.