anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o piele uscata si nehidratata.Trb sa ma spal pe fata cu apa de la robinet sau apa minerala?

11 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Apa minerala. ajuta la hidratarea tenului

| EUSIATIT a răspuns:

Incearca DOVE e un sapun ff bun

| LuS[z] a răspuns:

Incearca sa nu o folosesti pe cea de la robinet daca ti se pare ca are prea multe bule pentru ca s-ar putea ca clorul sa dauneze pielii.
Incearca sa folosesti un sapun care hidrateaza.Am inteles ca cele de la dove sunt foarte bune daca ai pielea deshidratata

| madycoco a răspuns:

Nu te mai spala cu sapun ...este cel care iti usuca pielea. Da-te cu un gel de curatare si dp cu crema.

| adika a răspuns:

Demachiant, dupa care aplica macar de 2 ori pe saptamana mastile de mai jos:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi

| dia_2587 a răspuns:

Ai putea sa folosesti apa termala de avene care hidrateaza foarte bine tenul. Bine poti sa o folosesti si ca sa iti fixezi machiajul( adica sa nu iti curga machiajul) pentru ca e sub forma de spray, dar bineinteles trebuie sa pulverizezi de la o distanta nu foarte aproape de fata.

| Cleona a răspuns:

Eu ma spal pe fata dimineata si seara cu apa de la robinet; poate ar trebui sa le incerci pe amandoua...sau sa te mai dai cu diverse creme de fata...

| Pink Panther a răspuns:

Incearca sa nu te mai speli cu sapun pe fata pentru ca acesta iti va usca foarte tare pielea, mai bine folosesti geluri speciale de spalat pe fata, curata fata foarte bine dar nu o usuca, si foloseste si creme de fata hidratante sau masti, asa iti vei hidrata fata foarte bine.
Succes kiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite ai aici acteva masti pentru tenul uscat www.news-hot.ro
sper sa te ajute.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite aici un site cu masti pentru tenul tau uscat. http://www.news-hot.ro/beauty/masti-pentru-tenul-uscat
sper sa te ajute.

| smiley_3104 a răspuns:

Creme hidratante pentru ten uscat...Si eu am aceeasi problema, sau mai poti aplica si ulei de masline, hidrateaza!