Asta depinde de lungimea parului tau. Dar eu iti voi prezenta metode pentru orice fel de caz :
1. Parul scurt :
A : Parul scurt nu este mereu pretentios, desi... iti cam poate juca feste. O buna metoda de regenerare a parului scurt poate fi urmatoarea :
- Parul trebuie spalat cu niste sampoane profesionale, adica care cotine,, extracte,, speciale pentru
problema ta. Eu iti recomand cele de la Elseve, sunt cele mai bune.
- Trebuie spalat regulat.
- Trebuie sa il tunzi lunar ![]()
Nu prea mai a chef sa scriu asa ca spune-mi ce fel de par ai, mediu sau lung
Tunde-l o data la 2 luni( stiu ca poate ti se pare exagerat), evita folosirea placii si ondulatorului, spala-l de 2 ori pe saptamana cu un sampon special pentru a evita deteriorarea parului si specific tipului tau de par, evita-l sa-l usuci cu uscatorul.
Placa nu pot sa o evit
Ar trebui sa te speli cu un sampon mai bun. Daca nu merge nici asta iei foarfeca si tac tac tac
De ce nu o poti evita?
Fă-ţi MINIM o dată pe săptămână mască de păr din câteva linguriţe de ulei de măsline şi un gălbenuş de ou.
Cu timpul vei vedea rezultate.
Renunţă o perioadă la placă, ondulator, vopsea.
O poţi evita, dacă îţi doreşti cu adevărat ca părul tău să se însănătoşească![]()
sunt pe youtube foarte, foarte multe coafuri pe care le poţi face fără placă şi care sunt foarte uşor de realizat!
In primul rand tunde-ti varfurile, TRebuie sa le tunzi o data la 3-4 luni. Foloseste balsam dupa fiecare spalare, de la urechi in jos pe lungime, nu la radacini. Renunta sau foloseste cat mai rar placa, foehnul, ondulatorul, vopseaua si decolorantul.
Cumpara-ti o masca de exemplu de la L oreal si foloseste-o odata pe saptamana.
http://therhythmofheels.wordpress.com/......a-parului/
lexxaba întreabă: