| BiiBiis a întrebat:

Am tenul uscat si ma dau cu o crema Dove, dar nu prea e cine stie ce... si in general ma spal cu spun lichid sau cu gel de dus pe fata. voi ce ziceti sa imi cumpar pentru fata? eu am auzit de Nivea Visage Gel Crema si Crema Visage pentru zi si noapte. ce ziceti sa imi cumpar? sau voi ce mi-ati recomanda?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Tenul uscat tu l-ai adus in starea asta cu sapunulhappy. Nu va mai dati cu tot felul de prostiiwinking... o clatire doar cu apa este suficienta, atat dimineata cat si seara, iar pentru hidratarea tenului poti folosii crema, Niveawinking.

13 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Eu ti-as recomanda crema aslavital hidratanta pentru ten sensibil, are si factor de protectie, in fiecare seara foloseste pe post de crema de noapte un amestec de ulei de masline si ulei de samburi de struguri, pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo

Răspuns utilizator avertizat
| fabiola a răspuns:

Daca suporti, foloseste odata pe saptamana, seara, uleiul de masline extra-virgin iar crema sunt bune cele din gama NIVEA si GARNIER!

| vilmaristul a răspuns:

M am convins!
toate cremele sunt super bune daca le folosesti pe tenul potrivit!
asta uita sa spuna,, reclamagii"
mie imi,, prieste" dav!

| rodyana_6729 a răspuns:

Incearca o masca cu miere de albine si lapte de doua ori pe saptamana si sa nu te mai speli niciodata cu gel de dus pe fata.pt spalat icearca un sapun dove

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am tenul uscat si folosesc Gerovital H3, hidrateaza este foarte buna si nivea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O mască pe săptămână și o cremă puternic hidratantă.
Consumă și lichide pentru hidratarea corpului.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca nu trebuie sa folosesti sapun lichid sau gel de dus sa- ti speli tenul..sunt produse prea agresive pentru pielea de pe fata....incerca sa te obisnuiesti cu demacheantul sau cu un sapun pentru bebelusi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nivea visage este perfecta nu te mai spala cu gel de dus pe fata sau sapun deoarece usuca foarte rau tenul...

| maybetoday a răspuns:

Iarasi ME happy tenul meu tot este uscat si stii ce am descoperit eu, poate pentru cineva pare cam straniu dar de cind folosesc gel intim si imi spal gingas fata de citeva ori pe zi pielea mea nu este uscata! cit de crema incearca crema NIVEA soft crema hidratanta intensiva! incearca!

| gambler a răspuns:

Consumul de Coca-Cola si in general al bauturilor provoaca un exces de sebum, nu stiu daca eu un sfat bun sa incerci sa bei mai multa Cola, eu stiu doar ca ma feresc sa beau ceva gazos laughing. In alta ordine de idei ti-as recomanda produsele de la Avene, sunt considerate un varf de gama in domeni, sunt putin cam scumpe dar merita banii, orice fel de crema cumperi de la ei cumpara si apa termala Avene, o sa vezi imbunatatiri considerabile. Produsele le gasesti de obicei in lanturile cunoscute de farmacii.

| Mihaela023 a răspuns:

Crema dove nu e asa buna precum se spune, trebuie sa stii ce fel de ten ai si apoi in functie de ce tip de ten ai iti poti cumpara si o crema.sapunul iti usuca mai tare fata. eu te sfatuiesc sa te spel de cel putin de 2 ori pe zi cu ceai de musetel pentru ca este foarte bun(pentru cosuri, ten gras etc). te sfatuiesc sa incerci.

:*

| arual a răspuns:

Crema de fata pentru ten gras de la Avene