| Elena02dragutza a întrebat:

Am 11 ani.Am trecut clasa a 5-a.Eu am sprancenele un pic impreunate.(ASA LE-A AVUT SI MAMA MEA)Colegii mei imi spun monospranceana.Nu stiu ce sa fac ca sa nu imi mai spuna asa. Mama mea nu ma lasa sa ma pensez zice ca sunt prea mica.

Răspuns Câştigător
| ElenaDiana2000 a răspuns:

Zii ca nu o sa te pensezi decat unde ti se unesc sprancenele. Eu le-am avut la fel si cum ii vedeam ca deschideau subiectul le ddadeam peste nas

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Si tu chiar vrei sa fi bataia de joc a colegilor tai? Ce naiba? Ia o penseta si ia-ti firele de par dintre sprancene si scapi de o grija.Nu cred ca mama ta e asa de batuta in cap incat sa nu inteleaga ca nu mai suporti si vrei sa termini cu asta...

| Destyny a răspuns:

Incearca sa ii explici e mama ta si te va intelege

| Miire a răspuns:

Ia penseta si penseaza-te, etn,, ZICE MAMA". Spune-i de poreclele de la scoala si insista, roag-o sa te peseze ea, si daca spune nu penseaza-te singura.Ce poate sa-ti faca? Te cearta doua zile nu iesi din casa 2 zile si apoi ai toata libertatea.Eu am avut sprancenele foarte dese si mi le-am rarit cu foarfeca si nu mi-a spus nimic laughing).

| Dallly a răspuns:

Incearca sa o convingi pe mama ta sa te lase sa te pensezi. Spune-i despre porecla pe care ti-au dat-o copiii la scoala si poate te va lasa. Daca nu te poti pensa intre sprancene pe ascuns laughing sau pur si simplu nu-i mai bagi in seama pe copiii care te tachineaza si nu cred ca ei se penseaza la varsta aia asa ca nu ar trebui sa vorbeasca despre tine.