Zii ca nu o sa te pensezi decat unde ti se unesc sprancenele. Eu le-am avut la fel si cum ii vedeam ca deschideau subiectul le ddadeam peste nas
Si tu chiar vrei sa fi bataia de joc a colegilor tai? Ce naiba? Ia o penseta si ia-ti firele de par dintre sprancene si scapi de o grija.Nu cred ca mama ta e asa de batuta in cap incat sa nu inteleaga ca nu mai suporti si vrei sa termini cu asta...
Ia penseta si penseaza-te, etn,, ZICE MAMA". Spune-i de poreclele de la scoala si insista, roag-o sa te peseze ea, si daca spune nu penseaza-te singura.Ce poate sa-ti faca? Te cearta doua zile nu iesi din casa 2 zile si apoi ai toata libertatea.Eu am avut sprancenele foarte dese si mi le-am rarit cu foarfeca si nu mi-a spus nimic ).
Incearca sa o convingi pe mama ta sa te lase sa te pensezi. Spune-i despre porecla pe care ti-au dat-o copiii la scoala si poate te va lasa. Daca nu te poti pensa intre sprancene pe ascuns sau pur si simplu nu-i mai bagi in seama pe copiii care te tachineaza si nu cred ca ei se penseaza la varsta aia asa ca nu ar trebui sa vorbeasca despre tine.
fartsandgiggles întreabă: