| MusicLover a întrebat:

Am inceput de ceva vreme sa ma rad ( intre sprancene ) cu lama. Imi puteti spune cum sa fac ca sa incetinesc cresterea parului?
PS: Ma rad cam in fiecare zi.

Răspuns Câştigător
| PanteraRozz a răspuns:

Nu te mai rade cu lama.
Incearca sa te pensezi. Stiu ca doare, dar iti spun din propria experienta.Eu ma pensez. Iar daca te pensezi in loc sa te razi o sa se incetineasca cresterea firului de par. Daca te pensezi va trebui sa o facu cam o data la 2-3 saptamani. [Fie ca esti fata sau baiat.e acelasi lucru]
Sper ca ti'am fost de ajutor big hug
Fundaa?batting eyelashes

13 răspunsuri:
| Vali87 a răspuns:

Penseaza-te asta fac si eu, dar cu 45 de minute inainte de a te pensa da-te cu o crema ceva intr-un strat mai gros si intre sprancene si pe sprancene dc si acolo te pnesezi, stai cu crema 45 min sau o ora si dupa aia te pensezi, dupa care iar te dai cu crema ca sa nu te iriti si o sa vezi ca it icreste mai rar.
Bafta!

| mgtow a răspuns:

Nu poti face nimic acum parul iti creste repede cine te-o fi pus sa te razi cu lama?

| ea_6589 a răspuns:

Nu mai face asta! Daca dai cu lama crste mai repede si mai gros si mai des! Mai bine te chinui un pic si penseaza-te sau daca nu poti sa te pensezi singura du-te la un coafor sau roaga pe cineva!

| Deeaa a răspuns:

Stop fara lame!
Incepe sa te pensezi! Stiu si eu ca doare dar inainte sa incepi sa te pensezi poti sa dai cu un pic de crema. Daca te pensezi nu-ti va mai creste atat de repede firul de par si te vei pensa aproximativ o data la 2-3 saptamani!
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Pupici cu sclipici!

| LilyOfTheValley a răspuns:

Nu prea ai cum sa il faci sa nu mai creasca. singura metoda e cea cu laserul unde scapi definitiv de parul nedorit dupa doar cateva sedinte

| Bubless a răspuns:

Ai putea sa tragi firele cu penseta, asa nu va fi nevoie sa le tragi zilnic. Daca te doare da-te cu spirt, lasa 5 minute sa iti amorteasca si tragi firele.
Alta metoda ar fi cu ceara. Iti cumperi o banda de ceara pentru fata(nu costa mai mult de 1 leu) si tragi cu banda.
Daca ai vreo nelamurire imi scrii un mesaj privat.
Multa sanatate!

| Narcis2007 a răspuns:

Pai din cate stiu eu e foarte gresit sa te razi intre sprancene cu lama...

| Sperman a răspuns:

Cum sa te razi cu lama intre sprancene? laughing
Te pensezi dar nu te razi, acum o sa fii ca negrula la din How High, ala care moare calcat de autobuz.

| botoshika a răspuns:

Părerea mea este că în primul rând ar trebui să încetezi să mai faci chestia astatongue
Ai putea să te pensezi, așa nu o să crescă foarte repede.

| Alleee18 a răspuns:

straight facestraight facestraight facestraight facestraight face.
Ai putea sa incerci sa te pensezi.Dar inca nu'mi dau seama daca esti baiat sau fatathinking
Deci nu te mai rade intre sprancene ca parul ras creste mai repede.Penseaza'te.Doare,dar asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-ti foc

| MusicLover explică:

Ms de raspunsuri.

| marius_2865 a răspuns:

O idee total gresita! nu cred ca ai cum sa stopezi cresterea parului! incearca la farmacie ca sunt creme dar asta ar insemna sa o folosesti toata viata! bafta