| DeliciOaSaTaa a întrebat:

Buna am parul lung pana la umar putin mai lung si am varfurile deteriorate ma dau cu balsam si sampon simi pun masca dar nu stiu ce sa-i fac pentru ca tot asa ramane dau funda la cel mai inventiv si mai convingator raspuns... mersi TPU

4 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Normal varfurile trebuiesc tunse, chiar daca iti vei pierde putin din lungime, poti folosi cele mai bune tratamente si sampoane, insa acestea nu-ti vor reface varfurile tocite.Eu imi tund varfurile o data la trei luni.Bafta!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Pot sa-ti dau o reteta care o folosesc si eu cand parul mi-se strica de la vopsit.Inainte de spalare imi pun pe tot parul o masca facuta din 1-2 galbenusuri de ou (in functie de cat de lung si des ai parul) si 1-2 linguri de ulei de masline.Se face un fel de maioneza, adica se toarna uleiul cate putin amastecand pana se incorporeaza tot. Apoi, dupa ce se pune cu o pensula pe tot parul, se sta cu masca pe par cam 30 de min.Se spala apoi parul normal si se foloseste balsam. La mine a mers.Parul numai cade, devine matasos si lucios. Daca varfurile sunt despicate tare, cu parere de rau iti spun ca trebuiesc taiate putin, pana la parul sanatos!

| deea40 a răspuns:

Incearca sa te speli cu acelasi sampon si balsam timp de 4 luni...
si sa incerci un shampon cu aloe vera si urziac e foarte bun... si merge asa am facut si eu si sa stii ca parul meu e cu volum si straluceste...

| nikoo a răspuns:

Ai putea sa iti dai varfurile cu putin ulei de masiline... cu jumatate de ora inainte sa faci baie.