Normal varfurile trebuiesc tunse, chiar daca iti vei pierde putin din lungime, poti folosi cele mai bune tratamente si sampoane, insa acestea nu-ti vor reface varfurile tocite.Eu imi tund varfurile o data la trei luni.Bafta!
Pot sa-ti dau o reteta care o folosesc si eu cand parul mi-se strica de la vopsit.Inainte de spalare imi pun pe tot parul o masca facuta din 1-2 galbenusuri de ou (in functie de cat de lung si des ai parul) si 1-2 linguri de ulei de masline.Se face un fel de maioneza, adica se toarna uleiul cate putin amastecand pana se incorporeaza tot. Apoi, dupa ce se pune cu o pensula pe tot parul, se sta cu masca pe par cam 30 de min.Se spala apoi parul normal si se foloseste balsam. La mine a mers.Parul numai cade, devine matasos si lucios. Daca varfurile sunt despicate tare, cu parere de rau iti spun ca trebuiesc taiate putin, pana la parul sanatos!
Incearca sa te speli cu acelasi sampon si balsam timp de 4 luni...
si sa incerci un shampon cu aloe vera si urziac e foarte bun... si merge asa am facut si eu si sa stii ca parul meu e cu volum si straluceste...
Ai putea sa iti dai varfurile cu putin ulei de masiline... cu jumatate de ora inainte sa faci baie.