| vanessa001 a întrebat:

Bună, am şi eu o problemă, am aproape 14 ani şi arât de 10-12 ani, sunt complexată de faptul că arât atât de mică, ce aş putea face pentru a arâta mai mare/matură? Fundă + Vot

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Nu te simți complexată de un lucru atât de stupid.
Şi eu arăt de 11-12 ani, având aceeași vârstă ca tine, dar majoritatea oamenilor mă confundă cu un copil de clasa a VI-a.
Dar nu mă deranjează atât de mult.
Dacă vrei să pari mai matură, schimbați look-ul.
Adoptă o tunsoare care să te facă să arăți diferit, într-un mod mai bun.

8 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Te referi la chipul tau? E mai bine asa decat sa arati mai batrana, nu? La 30 de ani vei arata ca la 25, ceea ce e un lucru super! Nu ai de ce sa te simti complexata. Pana si Britney Spears avea aspectul acesta tineresc, inocent, iar acum Selena Gomez care la 19 ani arata ca la 17. Nu ai niciun motiv sa te simti aiurea, multi baieti prefera fetele asa. Stai linistita.

| Florincrap a răspuns:

Probabil e vorba de o pubertate intarziata. Stai linistita, nu toti au acelasi ritm al dezvoltarii fizice.
Pentru a afla raspunsul, cel mai bine e sa te duci la medic.

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Este foarte frumos sa arati mai mica pentru ca esti dragalasa, dar daca vrei sa pari mai matura comporta-te ca o fata matura, poti sa arati matura si sa te comporti ca un copil! Sper ca te-am ajutat!

| Scremer a răspuns:

Asteapta poate ca te dezvolti mai greu se poate sa te dezvolti mai incet ca altele dar sa ai dintrodata fromele care le au altele deci asta n-ai cum sa o rezolvi trebuie doar sa astepti

| Eu186958 a răspuns:

Ai rabdare. corpul tau si tot ccea ce e ti se v-a dezolvta in timp, asa am fost si eu, asa ca stai calma,, nu poti face nimic in legatura cu asta! Pana atunci, nu te grabii sa devii matura, vei avea destul timp, asa ca bucura-te de copilarie cat mai poti!

| Ineffable a răspuns:

Draga mea, priveste partea buna: cand o sa ai 30 de ani o sa arati de 25..Sa vezi ce bine o sa te simti atunci

| ladiesman28 a răspuns:

S dai mai putini intrebari

| lariopris a răspuns:

Nu poti sa Faci ceva in legatura cu asta. Asteapta pana cand iti vine randul si daca chiar ai vrea sa arati si sa fi mai matura, comportate matur si fi tu. happy daca crezi ca sfatul meu e bun, Dami funda daca nu si asa e bine happy