Amm... Nu stiu ce sa spun. Eu ma spal la 2 zile ca sa nu mi se ingrase parul, deci nu cred ca e ceva rau. Majoitatea persoanelor se spala la 2-3 zile pe cap. Nu am vazut o masca de par care sa te scape de sebum. Majoritatea nu merg. Totusi poti incerca samponul uscat. Aplici foarte putin spre radacini si iti dai cu degetele prin par ca sa ii conferi volum. Dupa un minut ar cam trebui sa vezi rezultate. E adevarat ca si samponul uscat usuca firul de par. Pentru asta, cu o ora inainte sa te speli poti aplica niste ulei de ricin, ajuta si la crestere si e foarte bun. Dar nu aplica prea mult... Ca dupa greu il mai scoti. Otetul da stralucire parului, nu cred ca ajuta la problema ta. Poti ca dupa ce te speli pe cap bine si te si clatesti, sa pui intr-un lighean niste apa si sa pui putin otet. Te mai clatesti si cu apa aia si iti usuci parul. Mirosul de otet dispare repede, asa ca nu iti fa griji. Pe fata. umm, cred ca ar trebui sa ai servetele umede la tine si sa te mai stergi din cand in cand. Nu pot sa imi dau seama ce altceva ai putea face.
Te pup. Sper ca te-am ajutat.
Am mai scris despre asta, eu pentru parul gras folosesc gama senso duo. Este foarte buna pentru toate problemele parului.
Daca tot ai intrebat de ceva natural atunci iti recomand samponul natural pentru par gras hairwonder cu 10 ingrediente organice pentru uz zilnic http://www.numaibune.ro/sampon-de-par/sampon-par-gras-hairwonder.html Treaba cu otetul este ceva relativ deoarece otetul trebuie sa fie neaparat natural si cam rar sa gasesti ceva sigur la capitolul asta unde batalia este cine da cel mai mic pret ca sa vanda!
Da, oţetul e bun, dar nu oţet normal, ci de mere. Te speli pe cap, pui într-o sticlă apă cu oţet, cam 30% apă, clăteşti şi laşi 10-15 minute aşa. Repeţi asta de câteva ori.