| Matahahaaja a întrebat:

Buna, eu am am 13 ani si mi=l fac cu placa de la 12 ani.Am parul cret bucle ff frumoase, dar mie nu imi sta bine cu parul cret deoarece are volum.Am observat ca parul la varfuri e cam prea deteriorat, am fost sa il filez. Foloseam protectie termica dar degeaba mi-l face si lipicios si dau de abia 3-4 pufuri indepartate si e protectie scumpa la 80 de lei.
Faza este ca eu am obervat ca acum nu mai ma dau cu protectie si mi-l fac cu o perie rotativa imi sta bine, frumos dar peste 1-2 zile ma manca scalpul si fac matreata...si dupa zici ca este nespalat rau. Vreau raspus si dau funda♥️♥️♥️

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Foloseste sampon (anti-matreata si tratament de par) "Head and Sholders".

| sierra1 a răspuns:

"peste 1-2 zile ma manca trebuie scalpul si fac matreata...si dupa zici ca este nespalat rau. Vreau raspus"

la intervalul ăla (cel puțin), faci un duș!

| anaad2011 a răspuns:

Fata mea, invata dracu sa scrii, si dupa, fa ce ti a zis bula.

| darrio2007 a răspuns:

Daca ai inceput de acum cu placa, pe la 30 de ani iti cumperi perucă.

| denisshx a răspuns:

Folosește șampon antimătreață și încearcă să rărești utilizarea plăcii.

| razvand2001 a răspuns:

Folosesti Head and Sholders si te clatesti foarte bine. Succes

| Violleta2022 a răspuns:

Uneori ma intreb unde va sunt parintii daca nu va supravegheaza la anisorii astia, lasandu-va sa va faceti de cap cu lucruri care va distrug sanatatea si parul, cum este cazul tau.
Placa aia iti distruge si arde parul, ca sa nu mai spun ca o fata cu parul cret este de mii de ori mai frumoasa decat una cu parul lins ca de vaca.
Nu mai copia prostile altora, foloseste-ti creierul si fii desteapta, ca sa iesi din turma si sa realizezi ceva bun in viata.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Cum au spus si ceilalti, sampon antimatreata.Protectie termica este si mai ieftin si buna.De ex:Syoss.
Matreata faci pentru ca folosesti prea multe produse pe par, nu speli/limpezesti parul corect.
Cat despre alegerile tale in viata, supravegherea parintilor...este fix alegerea ta/lor. Urmarile se vor vedea mai tarziu in viata.

| ania a răspuns:

Fiecare vrea parul cum nu il are. Eu de la 16 ani aproape tot timpul mi-am pus permanent pentru ca imi place foarte mult parul cret. Nu am înțeles niciodată fetele care au parul cret si il fac drept. Cand vedeam prietenele mele crete cu parul indreptat totdeauna mi se pareau mai puțin frumoase cu parul drept Dupa mine mai bine tunde-l in trepte sa se distribuie volumul, foliseste ulei de par si o spuma de calitate si nu-l mai mai intinde. E o mare binecuvantare sa ai bucle crete.