| Matahahaaja a întrebat:

Buna, eu am am 13 ani si mi=l fac cu placa de la 12 ani.Am parul cret bucle ff frumoase, dar mie nu imi sta bine cu parul cret deoarece are volum.Am observat ca parul la varfuri e cam prea deteriorat, am fost sa il filez. Foloseam protectie termica dar degeaba mi-l face si lipicios si dau de abia 3-4 pufuri indepartate si e protectie scumpa la 80 de lei.
Faza este ca eu am obervat ca acum nu mai ma dau cu protectie si mi-l fac cu o perie rotativa imi sta bine, frumos dar peste 1-2 zile ma manca scalpul si fac matreata...si dupa zici ca este nespalat rau. Vreau raspus si dau funda♥️♥️♥️

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Foloseste sampon (anti-matreata si tratament de par) "Head and Sholders".

| sierra1 a răspuns:

"peste 1-2 zile ma manca trebuie scalpul si fac matreata...si dupa zici ca este nespalat rau. Vreau raspus"

la intervalul ăla (cel puțin), faci un duș!

| anaad2011 a răspuns:

Fata mea, invata dracu sa scrii, si dupa, fa ce ti a zis bula.

| darrio2007 a răspuns:

Daca ai inceput de acum cu placa, pe la 30 de ani iti cumperi perucă.

| denisshx a răspuns:

Folosește șampon antimătreață și încearcă să rărești utilizarea plăcii.

| razvand2001 a răspuns:

Folosesti Head and Sholders si te clatesti foarte bine. Succes

| Violleta2022 a răspuns:

Uneori ma intreb unde va sunt parintii daca nu va supravegheaza la anisorii astia, lasandu-va sa va faceti de cap cu lucruri care va distrug sanatatea si parul, cum este cazul tau.
Placa aia iti distruge si arde parul, ca sa nu mai spun ca o fata cu parul cret este de mii de ori mai frumoasa decat una cu parul lins ca de vaca.
Nu mai copia prostile altora, foloseste-ti creierul si fii desteapta, ca sa iesi din turma si sa realizezi ceva bun in viata.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Cum au spus si ceilalti, sampon antimatreata.Protectie termica este si mai ieftin si buna.De ex:Syoss.
Matreata faci pentru ca folosesti prea multe produse pe par, nu speli/limpezesti parul corect.
Cat despre alegerile tale in viata, supravegherea parintilor...este fix alegerea ta/lor. Urmarile se vor vedea mai tarziu in viata.