Bună.
Pisule, toate sunt pur comerciale.
Fă băi de aburi, presezi zonele afectate până ies complet, pui comprese reci cu ceai de mușețel pentru închiderea porilor.
Pa, pa.
Eu te sfatuesc sa incerci o masca naturala din un albus de ou putin ulei de masline, praf de cacao si o lingurita de miere o lasi 20 de min dupa care te speli pe fata.La mine a functionat ![]()
Incearca sa bicarbonat de sodiu cu apa. Pui bicarbonat intr-o cana, apoi pui apa, pana se face pasta, si aplic-o pe fata. In cateva zile posibil sa iti treaca. Dar acuma depinde si de ten. Funda
?
Eu am fost la un tratament cosmetic la o prietena. Mi-a facut un tratament la aburi si cu diverse creme. Acasa mi-am facut gomaj cu malai sau cu tărâte.
S-ar putea sa ajute cat de cat pentru ca sunt bune produsele avon ( in general). Dar uite o metoda care va functiona cu siguranta, vei vedea. Amesteca o lingura de gelatina praf( gasesti un plic cu vreun leu la orice abc ) cu o lingura de lapte. Le amesteci putin dupa care le pui vreo 10 secunde la cuptorul cu microunde. Iei apoi o pensula de cosmetica pe care nu mai folosesti( cam orice pensula ) si intinzi amestecul pe zona afectata. Lasi sa actioneze vreo 10 minute, sau cat doresti, nu prea putin, dupa care o vei trage incet ( va veni ca un scoci). Vei vedea cum unele puncte negre chiar au ramas pe acea masca. Poti sa o repeti cat de des doresti. PS: foloseste acest truc dupa ce faci o baie cu apa calda, va da roade mult mai bune asa. Fundita?:*
Adlianuka întreabă: