| muceacitalinda a întrebat:

placa de par arde parul? cam cate zile tine parul cu placa. instructiuni va rog, sunt pentru prima oara.cum sa mi-l fac, cum sa tin parul? funda

Răspuns Câştigător
| BibiD a răspuns:

Depinde ce placa ai. Daca ai placa cu ceramica ( sau de buna foarte buna calitate ) nu iti arde parul chiar asa de rau! dar totusi arde. In general toate placile ard parul. E si logic sa arda nu? La cat de incinsa e. Tu cand pui mana nu te ardelaughing)? Repet daca ai o placa buna Parul sta intis maxim 3 zilehappy...Pentru a te indrepta cum trebuie prindeti parul de sus intr-o clama si indreaptal pe cel de la ceafa. Cand ai terminat cu cel de la ceafa m-ai scoate par din acela unde l-ai prins si indreapta-l. si tot asa pana il indrepti pe tot happy. Aaa si inca ceva : Nu te indrepta daca parul este ud ..Cu placa te indrepti numai cand parul e uscat. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda? Daca nu ai inteles intra pe youtube si uita-te cum sa te indrepti la par ca m-ai sunt diverse fete care se filmeaza cand se indreapta la par!

| muceacitalinda explică (pentru BibiD):

Mersi mult! da de ceramica vreau. mi se pare pretul cam mic de 37lei placa de ceramica

| AllysaDeea a răspuns (pentru muceacitalinda):

Da e cam mic ai grija ce scrie in instructiuni sa nu iei altceva dar in orice caz sa stii ca placa de ceramica este cu 15-20 % mai sigura asa ca nu prea e mare diferenta

14 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Da arde, insa daca folosesti protectie nu mai ti-l arde asa rau.
Parul iti sta drept in functie de placa pe care o ai.
Eu am una din ceramica de la Remington si vreo 3-4 zile nu am treaba!
Uite aici un video cum se intinde:
http://www.youtube.com/watch?v=tweK_9RrTbU&feature=fvwrel
Succes!

| Amelya02 a răspuns:

Deterioreaza parul, in sensul ca cu cat este mai des utilizata, in timp acesta se degradeaza, se despica si isi pierde din volum.
Sfaturi: fa-ti masti naturale (handmade) gasesti pe google tot ce vrei, ingrijeste-l si evita sa folosesti in exces placa de par. De asemenea inainte sa ti-l indrepti, ar trebui sa-l dai cu o protectie termica anti caldura, il va proteja cat de cat.
Poti cauta pe youtube tutoriale, cum sa-ti indrepti parul cu placa.
Succes!

| AllysaDeea a răspuns:

Pai placa de par iti arde parul. Daca vrei o ameliorare ia-ti o placa de ceramica. parul sta intins cam 1-2 zile. Eu am parul drept din fire si ma tine cam 1 zi si jumatate. Daca iti uzi parul la mai putin de 5-6 ore o sa se increteasca si o sa arate ca o claie. Daca vrei sa iti intinzi parul stai cu fata la o oglinda.Lasa doar cateva suvite in fata iar restul parului prindel cu un puf in crestetul capului pentru a nu te incurca. Apoi prinde parul din crestet cu placa si mergi usor in jos. Ai grija sa nu faci opriri bruste pentru ca se va arde si s-ar putea sa cada. Apoi parul intins pribndel cu o clama mare in cealalata parte astfel incat sa nu il intinzi de doua ori. Dupa ce tiai intins tot paul piaptanal cu un pieptene rar
Cam atat, sper ca ti-am fost de ajutor... daca mai ai intrebari lasa un comm :*

| muceacitalinda explică (pentru AllysaDeea):

Mersi mult, de ceramica vreau. instructiunile sunt foarte bune

| BibiD a răspuns (pentru muceacitalinda):

Fata laughing..Sa stii ca o placa la 37 de lei nu prea e buna de nimic. sincer...Eu am dat pe placa 150 de lei straight face..Si stiu persoane care au placa la 50 de lei si e foarte buna. Dar m-i se pare cam mic pretul pentru o placa buna happy

| muceacitalinda explică (pentru BibiD):

Da si mie ...mam gandit sa caut una de la 50 de lei in sus

| BibiD a răspuns (pentru muceacitalinda):

Asa da...Ca nu are rost sa dai 37 de lei pe aia si sa nu fie buna de nimic ...asa mai bine mai pui acum 20 de lei si iti iei una buna decat sa iti iei una ieftina si sa se arda si pe urma sa fii nevoita sa iti cumperi alta

| AllysaDeea a răspuns:

Fundita plzz?

| Elial a răspuns:

Deci eu am parul ondulat (mai ales bretonul) si duminica fac baie si mi-l indrept, mai fac miercuri baie si din nou mi-l indrept. Parul arde placa si eu ti-as propune sa iti cumperi un spray impotriva deterioararii parului, pentru ca eu am folosit placa din Decembrie si mi l-am cam ars.(La coafor era una caruia, pur si simplu, din cauza vopsirii, decolorarii, incretirii si indreptarii parului, i se rupea parul daca il atingeai). Placa, o iei in mana, iar cu mana cealalta iei o suvita de par si il introduci inauntrul placii, apoi placa, fara sa-i dai drumul parului introdus, o strangi in mana si, fara intrerupere o dai de sus in jos de-alungul parului.

Sper ca ti-am fost de folos!

| Elial a răspuns (pentru Elial):

Placa arde parul scuze laughing

| muceacitalinda explică (pentru Elial):

Nu e nimic laughing mi s-a parut dubios. si eu am parul cret mai ales la breton

| dydutsa96 a răspuns:

Da arde... dar ca sa ti-l protejezi poti sa ti iei un spray de la gerovital. e ff bun...si sa stii ca la mine parul intins imi tine maxim o zirolling on the floor