De fapt pentru BubblesDreamsSmiles anorexia nu e atunci cand o persoana crede ca e grasa si de fapt nu e. anorexia reprezinta lipsa poftei de mancare, atunci cand o persoana nu mai vrea sa manance de frica, ca se va ingrasa.![]()
Cat despre prietena ta, sincer am trecut prin ce trece ea. nu chiar asa de grav a fost in cazul meu, dar si eu ma simteam inferioara unora. si uite ca am slabit 5 kg cu mancare sanatoasa si exercitii fizice, cu toate ca aveam o greutate potrivita. dar nu ma simteam bine si voiam sa fiu si mai supla. poate asta vrea si ea, eu te incurajez sa-i zici ca poate sa se bazeze pe tine daca vrea sa slabeasca cateva kg 2-4, daca cu adevarat simte asta. si o sa vezi ca pana nu le va da jos, cu toate ca toata lumea ii va spune ca arata bine tot nu se va simti ea bine in pielea ei.
Spune-i odata pentru totdeauna ca daca absolut toata lumea zice ca ea arata foarte foarte bine sa nu mai continue cu ideile astea ca`i grasa.si spune-i sa nu se mai uite dupa toate fetele si fotomodelele ca, cat de bine arata ele
, ar trebui sa se simta bine in propria piele nu sa se jigneasca singura.sa se uite odata in fata oglinzii si sa isi spuna:sunt frumoasa si nu sunt grasa.am iubit am prieteni care imi spun ca arat bine si nu am ce sa comentez
.
P.S: arata asa:http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1582960953531.66106.1820946888
@BubblesDreamsSmiles din contra cand era mica era FOARTE slaba si ea zice ca are burta dar nu are arata foarte normal la burta dar totusi mersii pentru sfaturi(ma refer la toti)![]()
Poate ca prietena ta in copilarie a fost mai plinuta, sau a fost jignita candva de catre cineva mai slab decat ea spunindui'se ca e grasa sau pot fi multe alte motive printre care cel mai rau ar fi posibilitatea de a deveni anorexica, adica a crede ca e grasa chiar daca nu e.Dar cel mai bine e sa o intrebi pe ea care este cauza faptului ca se nu e multumita de felul in care arata pentru ca ea iti poate raspunde cel mai bine la aceasta intrebare.si stiu ca ai tot incurajat'o spunandu-i adevarul si la fel si celelalte persoane importante din viata ei dar nu incetati sa faceti asta.probabil ea crede ca spuneti asta pentru a se simtii ea bine dar explica'i ca cei care o iubesc nu ar minti'o si ca pe lumea asta exista multi, multi oameni mai grasi decat ea.si la urama aminteste'i ca nu doar aspectul fizic conteaza ci si ce e in interior... poti sa fi obez dar sa ai si un suflet,, obez'' si indiferent de cum arata cineva cei care il iubesc si tin cu adevarat la el ii vor fi mereu alaturi.
Sper ca te'am ajutat si iti urez noroc!
P.S. Din cate ai scris reiese ca esti o prietena foarte buna si e bine ca ea sa aiba pe cineva ca tine alaturi in astfel de momente.
Stiu ce e anorexia doar ca fetele acelea nu mananca doar de fica sa nu se ingrase ci si se cred grase si vor sa mai salbeasca desi sunt destul de slabe deja...