Desi nu e tocmai cea mai frumoasa vreme de primavara, o gecuta practica ar fi o idee buna. Eu mi-am luat recent una crem, din imitatie de piele, foarte simpatica si usor sifonata.
Pffai de unde sa incep? eu sunt obsedata de fashion asa ca ti-as putea scrie pagini intregi aici.![]()
o sa iti dau idee de vreo 3 outfituri si daca vrei mai multe iti dau idul meu de messenger![]()
1. Fusta cu talie inalta stramta, depinde din ce oras esti, la mine se gaseste in stradivarius, cu un maieu si o geaca de piele neagra + botine cu toc sau balerini.
2. pantaloni scurti, tricou cu ceva modele sau simplu bagat in pantaloni, la pantaloni o curea mare "impletita" maro, o geanta frumoasa XXL, ochelari de soare, balerini / mocasini.
3. Am vazut o poza pe net si e absolut superb outiftul.
Un trenci bej cam pana unde ti-ar veni o fusta scurta, adica nu chiar pana la genunchi, putin mai sus + pantaloni scurti maro + dress maro + o camasa mai vaporoasa, sau bluza, alba + lanturi + geanta + botine bej sau mocasini.
Si iti mai dau unul bonus
Sacou negru + tricou mai larg tot negru + Pantaloni mai deschisi la culoare cu rupturi + un plic dragut sau o gentuta stil Chanel neagra + tocuri sau mocasini, la alegere.
Daca mai vrei ideei da-mi un mesaj privat si o sa iti dau idul meu. Pupici:*
Eu mi-am cumparat: o geaca de culoare gri din piele ecologica, o pereche de blugi, o pereche de tenesi gri cu sireturi colorate si doua bluze cu fontite( una blue si una alba), precum si o gentutza gri micuta!:* sper ca te-am ajutat.asta daca este stiulul tau:*
Www.debenhams.com Poti lua si de pe net dar au si magazine in malluri(cam prin toate). Da click sa vezi o jagheta suuper pentru vremea de azi...http://www.debenhams.com/......0494686_-1
Succes la cumparaturi! Funda?