| passenger a întrebat:

Am 15 ani si in primavara trecuta m-a hotarat sa ma tund in scari. Eu inainte aveam un par lung,tuns in linie dreapta,foarte frumos. Am fost o proasta si am ascultat sfatul unei fete care-mi zicea ca parul n-are nicio forma si ca ar fi mai bine sa ma tund in scari... Acum imi pare nespus de rau! Imi vreau inapoi parul tuns in linie dreapta. M-am saturat de scarile astea. Ce pot sa fac ca sa creasca mai repede si sa-l pot tunde din nou in linie dreapta? Acum presupun ca nu pot face nimic, din moment ce scarile sunt mai scurte...

Răspuns Câştigător
| Cocochannel a răspuns:

Cuvantul cheie :rabdare.Am patit si eu la fel ca tine, numai ca eu aveam nevoie de o schimbare happyImi venea sa-mi smulg si restul de par din cap dupa ce am realizat "dezastrul".Am acum 1 an de cand il astept sa creasca, si vad ca e din ce in ce mai bine. Poate ca tot raul spre bine-parul se regenereaza frumos si creste mai sanatos ca inainte. Dupa ce mai creste un pic (sau acum daca mai ai nervi si mai ai din ce taialaughing, mergi si indreapta-l.Asa am facut si eu, chiar daca am avut un al 2-lea soc dupa ce m-am vazuthappy.El oricum va creste apoi.
Deci, ai rabdare si bucura-te daca poti de noua forma.

2 răspunsuri:
| sebi1dinei a răspuns:

Asteapta vreo 5-6 ani si parul tau va fi ca inainte.
Iar daca vrei sa te razbuni smulge-i tot parul din cap acelei fete care te-a convins sa te tunzi.

| izabelacandy a răspuns:

Cocochannel are dreptate... incearca o coafura noua in fiecare saptamana(acum cat il ai scurt-mediu ) cu siguranta cand va creste il vei tine mai mereu prins